قیمت ارز نباید بهصورت افسارگسیخته افزایش یابد
نماینده مجلس میگوید وزیر اقتصاد دوبار به مجلس آمد و قول داد که قیمت ارز تثبیت شود و ما هم نمیخواهیم قیمت ارز بهصورت افسارگسیخته افزایش یابد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - محمد امیر دبیر اول کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره وضیت نابسامان بازار ارز گفت: درست است که دولت مدتی کمی است بر سر کار آمده، اما این روند سرعت افزایش نرخ ارز و تورم ما را نگران میکند.
نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس بیان کرد: ما نماینده مردم هستیم و نماینده دولت نیستیم و باید صدای مردم را به گوش دولت برسانیم هرچند دولت وضع بازار را میبیند.
این نماینده مجلس میگوید صنایع کوچک، صنایع متوسط و صنایع بزرگ در این شرایط تورمی، افزایش نرخ ارز و بیثباتی بازار ارز عملاً فلج شدند.
امیر اظهار کرد: معتقدیم فرمولی که دولت پزشکیان و تیم اقتصادیاش در پیش گرفته همان فرمول دولت آقای روحانی است که این روش در دولتهای گذشته جواب نداده لذا باید یک فرمول درستی به ما ارائه دهند.
دبیر اول کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس گفت: در ماده 11 برنامه هفتم پیشرفت ثبات نرخ ارز و تکنرخی کردن تورم یکی از وظایف بانک مرکزی است، اما سرعت سرسامآور افزایش نرخ ارز، طلا و تورم سبب میشود که هم بازار فلج شود و هم برروی دهکهای پایین جامعه اثرات خیلی بدی بگذارد.
نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس تصریح کرد: اگر قرار است که استیضاح نکنیم بیایند یک برنامه درستی ارائه دهند، اما اگر این تیم اقتصادی نمیتواند ادامه دهد یک تیم اقتصادی جدید بیاید و درست برنامهریزی کند و ما هم به آنها وقت میدهیم، اما آنها هم به ما برنامه ارائه دهند تا همین برنامه را با مردم درمیان بگذاریم.
امیر اظهار کرد: ما نمایندگان مردم باید به وظایف نظارتیمان عمل کنیم و اگر این وزیر نشد یکی دیگر بالاخره ما از روز اول با دولت بستیم و ما همه کابینه را تایید کردیم، چون میخواستیم کار جلو برود، اما جایی که میلنگد باید جلوی آن را گرفت.
این نمانیده مجلس میگوید آقای وزیر اقتصاد دو دفعه به مجلس آمد و قول داد که قیمت ارز حداقل تثبیت شود، اما نشد لذا این نگرانی را داریم و نمیخواهیم قیمت ارز بهصورت افسارگسیخته افزایش یابد.
دبیر اول کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس گفت: وزیر اقتصاد دو سال گذشته در زمانی که دولت قبل بر سر کار بود میگفت نباید ارز ترجیحی حذف شود و تکنرخی کردن ارز روش درستی نیست پس چرا الان میخواهد این روش را اجرا کند و این برای ما سوال است که آیا همه جوانب و تبعاتش را برای مردم دیدند و آیا مسئولیتش را میپذیرند؟؛ اگر مسئولیتش را میپذیرند و تمام جوانبش را دیدند ما هم موافقت میکنیم، چون مهم این است اتفاقی که قرار است برای مردم بیفتد اتفاق خوبی باشد، چون مردم بیشتر از این توان تورم بیش از اندازه، بیثباتی بازار و نرخ ارز را ندارند.