دوشنبه 6 اسفند 1403

قیمت مرغ در اردبیل کاهش می‌یابد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
قیمت مرغ در اردبیل کاهش می‌یابد

اردبیل - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تا یک هفته آینده شاهد کاهش چشمگیر قیمت مرغ در این استان خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، خلیل نیکشاد روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: تمهیدات موثری از سوی ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت گوشت مرغ انجام شده و تا اطلاع ثانوی از خروج مرغ زنده و همچنین لاشه مرغ به خارج از استان جلوگیری و با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی گفت: از امروز در فروشگاه‌های مجاز توزیع گوشت منجمد مرغ در تمامی شهرستان‌های استان آغاز شده و این میزان توزیع از افزایش بی‌رویه گوشت مرغ جلوگیری خواهد کرد.

نیکشاد افزود: جوجه‌ریزی در جریان آبان ماه 2 میلیون و 700 هزار قطعه بود و بزودی قیمت گوشت مرغ به قیمت اصلی و معقول خود بازخواهد گشت.

وی بیان کرد: بطور متوسط در این استان ماهانه چهار هزار و 600 تن گوشت مرغ تولید می‌شود که از این میزان هزار و 900 تن نیاز داخلی استان است.

رییس سازمانی جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: در فاصله زمانی 9 تا 19 مهرماه سال جاری میزان جوجه‌ریزی در سطح تراز ملی از 120 میلیون قطعه به 90 میلیون قطعه کاهش یافت و این میزان کمبود برای مصرف‌کنندگان ملموس است که با شیب افزایش قیمت همراه بوده است.

وی عدم تامین نیاز 100 درصدی واحدهای صنعتی تولید گوشت مرغ را یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت گوشت مرغ ذکر کرد و گفت: استان‌های تهران، زنجان و آذربایجان‌شرقی مصرف‌کنندگان دائمی تولیدات گوشت سفید استان اردبیل هستند و مسوولان استان برای به تعادل رسانده قیمت گوشت مرغ تلاش می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*