لزوم انسجام بخشی رسانهای در فضای حقیقی و مجازی
فرمانده کل انتظامی کشور از ایجاد انسجام در رسانهها در فضای حقیقی و مجازی جهت هم افزایی میان قدرت نرم و سخت، در برابر تهدیدات خبر داد.
فرمانده کل انتظامی کشور از ایجاد انسجام در رسانهها در فضای حقیقی و مجازی جهت هم افزایی میان قدرت نرم و سخت، در برابر تهدیدات خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، احمدرضا رادان در بیست و پنجمین گردهمایی تخصصی معاونان فرهنگی اجتماعی فراجا اظهار داشت: دوستانی که در خط اول مأموریت، جنگ ترکیبی، شناختی، نرم و نیمه سخت قرار دارند که چنانچه بتوانند خوب انجام وظیفه نمایند کار اجرا راحت تر، روان تر، با شتاب تر و پرسرعت تر انجام میشود.
وی با بیان اینکه امروز حریف ما از ابزار رسانه و ارتباطات جمعی استفاده بیشتری میکند و در جنگ شناختی از این ابزار بیشتر بهره میگیرد، افزود: طبیعی است که شما و همکارانی چون شما نیز می باید بتوانید از ابزار رسانه، هنر و ارتباطات جمعی در این رویارویی بیشتر و بهتر بهره ببرند.
فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: لازمه این کار، شناخت و برداشت درست، واقعی، منطقی و قابل اجرا از موقعیت است؛ در مقابل یک هجمه سنگین بایستی موقعیت و حریف را خوب بشناسیم، امکانات را بشناسیم و برنامه داشته باشیم.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اهمیت موقعیت شناسی مطرح کرد: لازمه موقعیت شناسی، شناخت است؛ اینکه بدانیم در کجا و چه زمانی قرار داریم و در این زمان، چه حساسیتی وجود دارد مصداق بارز موقعیت شناسی است که جنس این فرآیند بایستی شناخت، افکار و درک و ذهن باشد؛ اگر ذهنها را نشناسیم ممکن است موقعیت را بفهمیم اما راهی که میرویم شاید نیاز نباشد و بنابراین به نتیجه مطلوب نمیرسیم.
سردار رادان اضافه کرد: بعضی وقتها خیلی کارها میکنیم، برنامه و اقدام هم داریم، اما در زمان خودش نیست و نتیجتاً اثربخشی ما کم یا بسیار کم است، اگر اقدامات را در زمان خودش انجام دهیم با قید توجه به شرایط و استفاده از ابزارهای مناسب، بسیار در تحقق اهداف ما مؤثر و کارساز است.
عالیترین مقام انتظامی کشور تاکید کرد: ما باید هنر انسجام بخشی رسانه را در فضای حقیقی و مجازی ایجاد کنیم که این انسجام بخشی بتواند هم افزایی میان قدرت نرم و سخت، در برابر تهدیدات فرهنگی و اجتماعی ایجاد کند.
وی با بیان اینکه بایستی فکری نو، کاری نو، طرحی نو و روشی نو داشته باشیم، عنوان کرد: اساساً معتقدم که سازمان انتظامی کشور، یک سازمان کاملاً نهادی است؛ بنابراین بایستی نهادی، جهادی و انقلابی عمل کنیم.
سردار رادان با اشاره به اهمیت و حساسیت اقدامات معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا خاطر نشان کرد: معاون فرهنگی اجتماعی و این مجموعه میتواند تدبیر سازی کند؛ اما در این میان الزامات انسجام بخشی رسانهای در فضای حقیقی و مجازی چیست و این تدبیر سازی نیازمند طی چه فرایندی است؟
فرمانده کل انتظامی کشور توضیح داد: برای انسجام بخشی رسانهای، اشراف اطلاعاتی یک اصل و لازمه است؛ و برای اشراف اطلاعاتی لازم است شبکه سازی گستردهای داشته باشیم.
وی خطاب به معاونان فرهنگی اجتماعی پلیسهای تخصصی و فرماندهی انتظامی استانها مطرح کرد: تب سنجی، افکارسنجی و نظرسنجی درست از وظایف شما است؛ در واقع حقیقت صحنههای فرهنگی و اجتماعی، دریافت درست از صحنه گردانان اجتماعی و فرهنگی است که این مهم بیانگر اهمیت اشراف اطلاعاتی است.
سردار رادان با اشاره به اهمیت چابکی معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا مطرح کرد: چابک بودن یعنی نهادی بودن، یعنی خودمان را گرفتار یک چیزهایی که ما را گرفتار نرفتنها و نشدنها میکند، نکنیم.
وی خطاب به حاضران ادامه داد: شما میتوانید بر افکار عمومی تأثیر بگذارید و در این تأثیرگذاری بر افکار عمومی باید به اقدامات ایجابی توجه کنید و تعامل خوب، سازنده و هم افزا با رسانهها داشته باشید و از وسایل ارتباطات جمعی خوب بهره بگیرید.
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر لزوم وضعیت سنجی مستمر از طرحهای اجرایی خاطر نشان کرد: سنجش میزان اثربخشی طرحهای اجرایی بر میزان احساس امنیت در مردم بسیار میتواند در پیشبرد اهداف این معاونت کارساز باشد.
سردار رادان با اشاره به نقش و سهم اشراف اطلاعاتی و اقدامات ایجابی در اجرای مأموریتهای معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا خاطر نشان کرد: همواره باید از مأموریتهای پلیس در مراسمهایی چون اربعین، هفته فراجا، نوروز، ماه رمضان، محرم و... که اتفاقاً شما فعالان فرهنگی اجتماعی در آن نقش آفرین هستید برای پیشبرد هر چه بهتر مأموریتهای کلان سازمان استفاده کنید.
وی با اشاره بر نقش آگاهی بخشی معاونان فرهنگی اجتماعی به فرمانده مطرح کرد: شما از ابزارهایی استفاده میکنید که جهان شمول است و آن هنر متعالی رسانه میباشد و با این ابزارهای هنری و رسانهای میتوانید مرزها را درنوردید.
فرمانده کل انتظامی کشور خاطر نشان کرد: معتقدم دوستان در این معاونت لبه جلویی نبردی هستند که دیده نمیشوند؛ شما فعالان معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا افسرانی هستید که در لبه جلویی نبردی هستید که دیده نمیشوید و باید عمق منطقه نبرد را نیز در نوردید؛ مصداق بارز این سخن چون کسی است که مصاحبه میکند، همه چیز را ثبت و ضبط میکند اما دیده نمیشود ولی جریانی را پیش میبرد، شما و این دوستان چون سربازان گمنام هستید.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره بر لزوم توجه بر افکارسنجی، تأثیر بر افکار عمومی و توجه به اقدامات ایجابی عنوان کرد: عملکرد معاونت فرهنگی اجتماعی میتواند کل سازمان را تحت تأثیر قرار دهد چرا که رأس هرم این معاونت شناخت، ادراک و اقدامات ایجابی است که جنس این مؤلفههای اشاره شده جهادی و نهادی است.