لزوم پایش فعالیت های مالی و انضباطی در دانشگاه آزاد
نماینده رئیس دانشگاه آزاد در هیات های امنایی استانی گفت: پایش فعالیت های مالی و انضباطی نیاز اصلی دانشگاه آزاد است.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد در هیات های امنایی استانی گفت: پایش فعالیت های مالی و انضباطی نیاز اصلی دانشگاه آزاد است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، هفدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به منظور بررسی و تصویب بودجه این دانشگاه با حضور مجید مشکینی مشاور و نماینده تامالاختیار رئیس دانشگاه در هیئت های امنای استانی در واحد دانشگاهی اراک برگزار شد.
مشکینی در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از بزرگترین موسسات آموزش عالی، سهم عمدهای در آموزش کشور دارد، گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید دانشگاه آزاد اسلامی را به سوی اسلامی شدن هدایت کرد تا از نظر کیفی نیز براساس اسناد بالادستی ارتقا یابد و کرامت آن حفظ شود.
وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی تا سال 1397 با وجود 1200 مرکز و واحد دانشگاهی، فاقد یکپارچگی و انسجام لازم بود که این امر دستیابی به اهداف مهم را با مشکل روبهرو میکرد.
مشاور و نماینده تامالاختیار رئیس دانشگاه در هیئت های امنای استانی افزود: بنابراین سعی مسئولان دانشگاه ساماندهی و یکپارچهسازی واحدهای دانشگاهی کشور بود، البته این امر به اقتضای گستردگی و وسعت دانشگاه و تعداد بالای اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان و فارغالتحصیلان بسیار ضروری بود.
مشکینی نخستین گام دانشگاه آزاد اسلامی را ساماندهی حوزه پژوهشی و آموزشی دانست و افزود: از جمله این اهداف ساماندهی، شفافسازی عملکرد دانشگاه، اطلاعات و آمار و حاکمیت انضباط بر عملکرد دانشگاه است تا به طور هوشمندانهای اداره شود. پایش فعالیتهای مالی و انضباط کاری یک نیاز اصلی در دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: بودجه پیشنهادی دکتر کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یکی از بهترین بودجه های ارائه شده است، چرا که رقم بسیار خوبی را برای درآمدهای غیرشهریهای پیشبینی کردهاند.
در ادامه این جلسه آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در این جلسه گفت: کشور به علت پاندمی ویروس کرونا در شرایط حساسی قرار دارد. این امر، اقتضا میکند تا در صرف بودجه خردمندانه، آیندهنگرانه و نتیجهگرا عمل کنیم و از صرف هزینههای غیرضروری اجتناب کنیم.
وی خاطر نشان کرد: فعالیت های غیر ضروری باید متوقف شود و اموال بیتالمال با دلسوزی و عقلانیت بیشتری مورد استفاده قرار گیرد. در آموزههای دینی نیز مؤمنان را به صرفهجویی و پرهیز از اسراف به عنوان الگویی برای دستیابی به موفقیتهای اقتصادی ترغیب کردهاند. تمامی معصومین به ویژه حضرت امیرالمؤمنین (ع) در این امر الگوی مسلمین هستند.
دری نجفآبادی تأکید کرد: با توجه به تحولات اقتصادی اخیر، کاهش رشد دانشجو و تغییر در ترکیب جمعیتی جامعه، باید پیشبینیها و سیاستهای جدیدی در نظر گرفت که کمترین هزینه با بیشترین بازدهی را درپی داشته باشد و این امر تنها با مطالعه و پژوهش صورت میگیرد.
وی تأکید کرد: دانشگاه ها با شناسایی فرصتها در حوزههای جدید سرمایه گذاری کنند و برای صنایع مورد نیاز کشور از جمله صنعت خودروسازی الگوهای جدید ارائه دهند. مسئولان دانشگاه با همکاری مسئولان دولتی و کشوری و اتخاذ تدابیر حکیمانه به بررسی منابع درآمدزایی دانشگاه بپردازند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید به جایگاه واقعی خود برسد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی باید در تمامی زمینهها از جمله علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی در جهان سرآمد باشد و بتواند در حل مشکلات جامعه از جمله ساماندهی انرژی، ارتقای صنایع، تربیت جوانان و رشد علم و معرفت آنان تأثیرگذار باشد.