یک‌شنبه 23 شهریور 1404

ماجرای جنجالی قتل یک معلم در اشنویه چیست؟

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
ماجرای جنجالی قتل یک معلم در اشنویه چیست؟

فرمانده انتظامی شهرستان اشنویه با ابراز تأسف از اینکه مقتول از معلمان زحمت‌کش این شهرستان بود، تصریح کرد: پلیس با تمام توان دستگیری قاتل را در دستور کار خود قرار داده است.

فرمانده انتظامی اشنویه گفت: شناسایی قاتل، معلم اشنویه‌ای در دستور کار پلیس قرار دارد.

سرهنگ محمد قلیزاده در تشریح جزئیات این حادثه افزود: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیس 110 مبنی بر اینکه یک فرد با سلاح گرم به قتل رسیده، مأموران انتظامی بلافاصله در محل حاضر شدند.

وی افزود: با تحقیقات میدانی اولیه مشخص شد قاتل پس از درگیری بر سر اختلافات مالی با استفاده از سلاح گرم مقتول را به ضرب گلوله به قتل رسانده و سپس از محل متواری گشته است.

فرمانده انتظامی شهرستان اشنویه با ابراز تأسف از اینکه مقتول از معلمان زحمت‌کش این شهرستان بود، تصریح کرد: پلیس با تمام توان دستگیری قاتل را در دستور کار خود قرار داده است./ مهر

جزئیات قتل یک معلم در اشنویه

اقبال جو دادستان اشنویه در ارومیه ضمن تکذیب شایعات درباره قتل یک معلم در اشنویه اظهار داشت: این معلم 35ساله به دلیل اختلافات شخصی و مسائل مالی به قتل رسیده است.

دادستان اشنویه افزود: بلافاصله پس از اطلاع از موضوع با استفاده از شواهد و دوربین های مداربسته محل، فرد متهم دستگیر شده و پرونده در دست بررسی و تکمیل میباشد.

گفتنی است امروز صبح برخی رسانه ها با انتشار تصویر این معلم سعی در ربط دادن این اتفاق به اعتراضات اخیر را داشتند./ فارس

هم اکنون دیگران می خوانند 28 مهر 1401 - 10:09

بیشتر بخوانید

ماجرای جنجالی قتل یک معلم در اشنویه چیست؟ 2