یک‌شنبه 29 تیر 1404

مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید

به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، سالیان زیادی است که هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س)، شهدای گمنام را به یاد بانوی بی‌نشان در سراسر کشور تشییع می‌کنند. اما امسال علاوه بر تشییع شهدای گمنام، بانوان ایرانی پویشی را راه‌اندازی کردند تا به مناسبت روز بزرگداشت شهدای گمنام با حضور بر مزار فرزندان بانوی بی‌نشان، برایشان مادری و خواهری کنند. پویشی به نام «پویش مردمی خواهرانه و مادرانه با شهید گمنام».

این در حالی است که تا کنون 10 هزار و 500 شهید گمنام در 2300 نقطه از کشور تدفین شدند و با 400 شهید عزیزی که امسال تشییع می شوند، این آمار به 11 هزار شهید گمنام خواهند رسید.

در واقع لاله های گلگونی که سال ها در بیابان ها آرمیده بودند و به تعبیر امام (ره) مونسی جز نسیم صحرا و مادرشان حضرت زهرا (س) نداشتند. 11 هزار لاله پرپر یعنی 11 هزار مادر و ده‌ها هزار خواهر چشم به راه. مادرانی که پس از سال‌ها چشم انتظاری چشم از جهان فرو بستند و یا اینکه هنوز چشم به در خانه دارند.

زمان اجرای این پویش، غیر از زمان تشییع شهدای گمنام در مراکز استان‌ها در روز سه‌شنبه 6 دی ماه جاری است و بانوان بسته به شرایط جغرافیایی شهر یا روستایشان می‌توانند در 2300 یادمان شهیدان گمنام، در نزدیکترین یادمان شهید یا شهیدان گمنام به اقامه عزای فاطمی و قرائت حدیث شریف کساء و واسطه قراردادن آن حضرت و شهدا برای استجابت دعاها و برآورده شدن حاجات بپردازند.

از دیگر برنامه‌های این پویش توزیع نذری، پیاده‌روی خانوادگی تا یادمان شهدای گمنام است. در همین راستا همکاری بیش‌تر نهادها، سازمان‌ها و هیأت‌ها برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر این پویش را می‌طلبد تا این شهیدان در چنین روزی غریب نمانند. البته قرار است شعرای آیینی و انقلابی نیز با پیوستن به این پویش با سرودن و انتشار شعر اقدام کنند. همچنین بازاریان، کسبه و مجاوران یادمان‌های شهدای گمنام برای برگزاری هر چه بهتر این پویش اعلام آمادگی کرده‌اند.

در ادامه تصاویری از فراخوان بانوان ایرانی برای شرکت در پویش «خواهرانه و مادرانه با شهید گمنام» در قالب پوستر می‌آید:

به گزارش فارس، علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت آخرین اخبار درباره «پویش مردمی خواهرانه و مادرانه با شهید گمنام» از طریق پیام رسان‌های ایتا و روبیکا به نشانی @shahidegomnam470 اقدام کنند. هشتگ های مرتبط با این پویش هم «#من_خواهرتم_شهیدگمنام»، «#من_مادرتم_شهیدگمنام»، «#به_خواهر_بپذیریم» و «#به_مادری_بپذیریم» اعلام شده است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید شهید گمنام حضرت زهرا گمنام تفحص این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 2
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 3
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 4
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 5
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 6
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 7
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 8
مادری کردن برای شهید گمنام به یاد بانوی بی‌نشان / 6 دی ماه بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شوید 9