ماهواره نوید
ماهواره نوید
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره ظفر توسط ماهوارهبر سیمرغ که توسط دانشمندان و نخبگان دانشگاه علم و صنعت طراحی و ساخته شده، در یکی از دو روز آخر هفته پنجشنبه یا جمعه در مدار قرار خواهد گرفت.
تهران - ایرنا - پیشرفت و توسعه صنعت ماهوارهای و ساخت فضاپیماهای مختلف و متنوع از راهبردیترین و حایز اهمیتترین اقداماتی است که در سالهای پس از انقلاب اسلامی انجام شد و نتیجه آن پرتاب نخستین ماهواره ایرانی با نام امید در ایام دهه فجر 1387 خورشیدی بود.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: 4 گام سند توسعه فضایی مصوب سال 91 در سال 1404 با قرار گرفتن ماهوارههای مخابراتی در مدار ژئو، محقق میشود.
ایران در حالی روز ملی فناوری فضا در سال 1398 را جشن میگیرد که پس از چهار پرتاب موفق و دو پرتاب ناموفق در انتظار پرتاب ماهوارههای ظفر -1 و 2 است و بر طبق اعلام وزیر ارتباطات، زیرساختهای پرتاب این دو ماهواره در حال اجرا است تا قبل از 22 بهمن در مدار 500 کیلومتری قرار گیرد.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: 4 گام سند توسعه فضایی مصوب سال 91 در سال 1404 با قرار گرفتن ماهوارههای مخابراتی در مدار ژئو تثبیت می شود.
جمهوری اسلامی ایران در سال 87 و با پرتاب ماهواره «امید» توسط ماهوارهبر «سفیر» به چرخه کامل فناوری فضایی دست یافت.
تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز هزینه ساخت ظفر 1 و 2 را کمتر از 2 میلیون یورو اعلام کرد و افزود: اگر قرار باشد این تصاویر را خریداری کنیم باید 5 برابر آن را بپردازیم.
تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از استقرار ماهوارهبر «سیمرغ» برای پرتاپ ماهواره «ظفر» به فضا، در سایت خبر داد و گفت: سیمرغ، ظفر را تا 530کیلومتری زمین خواهد برد.
مشهد - ایرنا - معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ماهواره تحقیقاتی ظفر توسط متخصصان و نخبگان دانشگاه علم و صنعت ساخته و تحویل سازمان فضایی شده است و در برنامه پرتاب قرار می گیرد.
با تزریق موفق ماهواره ظفر، امید میرود علاوه بر جهش برنامه فضایی کشور در بخش ماهواره ها از ماهواره های آزمایشی و بستر فناوری با عمر کمتر از 3 ماه به ماهواره کاربردی مقدماتی با عمر 1.5 سال برسد.
با تزریق موفق ماهواره ظفر، امید میرود علاوه بر جهش برنامه فضایی کشور در بخش ماهواره ها از ماهواره های آزمایشی و بستر فناوری با عمر کمتر از 3 ماه به ماهواره کاربردی مقدماتی با عمر 1.5 سال برسد.
تهران - ایرنا - تمام اخبار مربوط به تحویل ماهواره ظفر به سازمان فضایی، حول محور ظفر 1 چرخید اما ماهوارهای با نام ظفر2 هنوز در اتاق تمیز دانشگاه علم و صنعت است تا اگر فرآیند قرار گرفتن ظفر1 در مدار با پیچیدگی رو به رو شد، به جای آن در مدار قرار بگیرد.
مراسم تحویل ماهوراه ظفر با حضور مسئولان سه وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم، تحقیقات و فناوری و دفاع و جمعی از دانشگاهیان در اتاق تمیز محل استقرار ماهواره ظفر در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
تهران - ایرنا - مراسم تحویل ماهوراه ظفر با حضور مسئولان سه وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم، تحقیقات و فناوری و دفاع و جمعی از دانشگاهیان در اتاق تمیز محل استقرار ماهواره ظفر در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
تهران - ایرنا - طراحی ماهواره ظفر به پایان رسید و به زودی این ماهواره از سوی دانشگاه علم و صنعت تحویل میشود تا مقدمات لازم برای قرار گرفتن در مدار، نهایی شود. وزیر ارتباطات از مردم خواست، پیام پیشنهادی خود را در شبکههای اجتماعی به رای بگذارند تا بهترین پیام برای مخابره از سوی ماهواره ظفر انتخاب شود.