دوشنبه 5 آذر 1403

مثلث گردشگری اصفهان، یزد و شیراز رکود ناشی از کرونا را بررسی می‌کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مثلث گردشگری اصفهان، یزد و شیراز رکود ناشی از کرونا را بررسی می‌کند

اصفهان - ایرنا - رییس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان استان گفت: مثلث گردشگری اصفهان، یزد و شیراز با همکاری نهادهای ذیربط رکود ناشی از بیماری کرونا بر این بخش اقتصادی را بررسی و ساماندهی می‌کند.

مسعود گلشیرازی روز پنجشنبه در حاشیه نشست مثلث گردشگری اصفهان، یزد، شیراز که بصورت ویدئو کنفرانس در این اتاق برگزار شد در گفت و گو با ایرنا افزود: جلسه امروز با حضور روسای اتاق و سازمان میراث فرهنگی و معاونان استاندار سه استان تشکیل شد تا مقدمه تشکیل جلسه اصلی با حضور استانداران باشد.

وی اظهارداشت: در این راستا به دلیل این که این موضوع محدود به اصفهان نباشد، استان های یزد و فارس به عنوان 2 ضلع دیگر گردشگری کشور به اصفهان الحاق شدند تا با هماهنگی بیشتر در این زمینه برنامه زمانبندی را طراحی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز مسائل سیاسی و شیوع کرونا به عنوان مهمترین اتفاق که در زمینه گردشگری داخلی و خارجی رخ داده محسوب می‌شود و روابط بین المللی و گردشگری ما را با محدودیت مواجه کرده است.

وی یادآور شد: جلسه امروز متناسب با جلسه اصلی برگزار شد و در دستور کار قرار دارد و امیدواریم جلسه اصلی تا یک ماه آینده برگزار شود.

گلشیرازی خاطرنشان کرد: بعد از اینکه قرار شد کمپین گردشگری را با مشارکت صدا و سیما و فعالان اقتصادی حوزه گردشگری در اصفهان ایجاد کنیم به دلیل محدودیت‌هایی که بر اثر کرونا ایجاد شد لازم بود که این گستره را وسیع تر کنیم تا حوزه گردشگری را تحت تاثیر قرار بگیرد.

رییس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان با بیان این که باید کارویژه‌ای خاصی در زمینه برند گردشگری اصفهان در سطح ملی انجام شود،

گفت: مثلث گردشگری در گذشته بصورت فصلی برگزار می‌شد اما به این صورت که بتوان کمپین صدا و سیما را هم داشته باشیم اولین جلسه محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: مقدمه این کار از سال گذشته در اتاق بازرگانی اصفهان در دستور کار قرار گرفت و چند اقدام از جمله تفاهم نامه با صدا و سیما، تشکیل سازمان مدیریت مقصد زیر گروه شورای گفت و گو با دبیری اتاق بازرگانی و ایجاد شرکت توسعه گردشگری با محوریت اتاق بازرگانی و مشارکت فعالان این عرصه انجام شد تا مقدمه ساز این اقدام در حوزه گردشگری باشیم.

گلشیرازی ابراز امیدواری کرد که این نشست زمینه توسعه هرچه بیشتر صنعت گردشگری در این سه شهر و دیگر نقاط کشور را فراهم کند.

استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از 22 هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها افزون بر یک‌هزار و 800 اثر ثبت ملی شدند.

هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان به نام‌های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

اصفهان حدود 150 هتل، 444 اقامتگاه بومگردی، 70 هتل سنتی، 150 خانه مسافر و 230 مهمانپذیر و افزون بر 35 هزار تخت دارد.

*س_برچسب‌ها_س*