مجلس خبرگان
مجلس خبرگان
ایرنا نوشت: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مطالبهگری برای حل بحران و تنش آبی باید به صورت صحیح، عقلایی، قانونی و متمدنانه ادامه یابد تا مردم تمام حق خود را بگیرند.
امام جمعه مشهد گفت: مسائل مردمی در تریبون نماز جمعه مطرح میشود؛ این مسائل مربوط به گرفتاریها و فشارهای عمومی مردم است و نماز جمعه یک ابزار قوی برای حضور مردم ما در صحنه نظام است.
اقتصادنیوز: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مطالبهگری برای حل بحران و تنش آبی بلید به صورت صحیح، عقلایی، قانونی و متمدنانه ادامه یابد تا مردم تمام حق خود را بگیرند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه «قانون لغو تحریمها» عاملی برای اقتدار مذاکره کنندگان در وین بود، گفت: اظهارات روحانی در مورد این قانون، تحریف و وارونه جلوه دادن حقایق است.
ایرنا نوشت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت سیزدهم اولویت خود را تقویت روابط راهبردی و بلندمدت با همسایگان و کشورهایی که تحت تاثیر مواضع آمریکا قرار نمیگیرند، بگذارد
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه «قانون لغو تحریمها» عاملی برای اقتدار مذاکره کنندگان در وین بود، گفت: اظهارات روحانی در مورد این قانون، تحریف و وارونه جلوه دادن حقایق است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ضد انقلاب بداند جوانان انقلابی علمای انقلابی دستان و حامیان ولایت و رهبری اجازه نمی دهند خوزستان جولانگاه آنان و تروریست ها بوده و آنها از این فرصت استفاده کنند.
مجلس یازدهمی ها چه سبک از رابطه را با دولت رئیسی دنبال خواهند کرد؛ تعامل کامل و کنار زدن نظارت پارلمانی یا مطالبه گری و نظارت کامل؟ سوالی که چند فعال سیاسی که سابقه حضور در پارلمان را داشته اند به آن پاسخ داده اند.
مذاکرات وین / انفجار تروریستی اخیر در «مدینه الصدر» عراق / مطالبات و تاکیدات مربوط به الویت های دولت سیزدهم / مشکلات خوزستان از موضوعات و اخبار پربازدید سرویس سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.
نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری گفت: ما به عنوان حوزه علمیه قدردان مردم خوزستان و مقاومتشان در طول جنگ هستیم، این وضعیت و شرایطی که در این استان به وجود آمده، مایه شرمساری است و توجیهی ندارد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه خوشبینی و اعتماد مصدق به آمریکا اشتباهی بود که انقلاب مردم را نابود کرد، گفت: پس از اعتماد به آمریکا کودتای 28 مرداد شکل گرفت و مردم باز شهید شدند تا بوسیله امام قهرمان دوباره انقلاب صورت گرفت.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه خوشبینی و اعتماد مصدق به آمریکا اشتباهی بود که انقلاب مردم را نابود کرد، خاطرنشان کرد: پس از اعتماد به آمریکا کودتای 28 مرداد شکل گرفت و مردم باز شهید شدند تا بوسیله امام قهرمان دوباره انقلاب صورت گرفت.
روز دهم ماه ذیالحجه و عید قربان روز جشن شسکتن حصر نفس مسلمانان است، زیرا بنده مخلص از آزمونی دشوار، سربلند بیرون آمد خلوص و بندگی خود را در پیشگاه خدای بزرگ ثابت کرد.
حسین طیبیفر با تاکید بر اینکه در حال حاضر کمک به دولت انقلابی و جهادی مهم ترین کار است، گفت: دولت منتخب بتواند مشکلاتی که در این سالها بر مردم تحمیل شده است، را رفع کرده و زمینه را برای حضور مردم در صحنه ها فراهم کند.