مجلس خبرگان
مجلس خبرگان
دومین نشست ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی شوراهای اسلامی شهر و روستا، به ریاست دادستان کل کشور و اعضا این ستاد، برگزار شد.
به مناسبت درگذشت نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری رهبر انقلاب متن تسلیتی را منتشر کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت آیتالله سید علی شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری پیام تسلیتی صادر کردند.
رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اینکه به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست، گفت: برخلاف تصویرسازیهای القایی، میل به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی، درگذشت فقیه مجاهد و آگاه، آیتالله سید علی شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.
اقتصادنیوز: رهبر معظم انقلاب با صدور پیامی درگذشت فقیه مجاهد و آگاه، آیتالله سید علی شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.
رهبر انقلاب اسلامی درگذشت فقیه مجاهد و آگاه، آیتالله سید علی شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.
حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی درگذشت نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.
رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت آیتالله سید علی شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری پیام تسلیتی صادر کردند.
حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب درگذشت فقیه مجاهد و آگاه آیتالله سید علی شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.
رهبر معظم انقلاب درگذشت مرحوم آیتالله شفیعی از علمای خوزستان را مشاهده میکنند.
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت آیتالله سید علی شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.
رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اینکه به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست، گفت: برخلاف تصویرسازیهای القایی، میل به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست و اگر بتوانیم شوراها را به زندگی مردم پیوند دهیم، این موضوع بر مشارکت مردم در انتخابات پیش رو تاثیرگذار است.
اقتصادنیوز: مراسم تشییع پیکر آیتالله سیدعلی شفیعی، فردا نهم دیماه از ساعت 9 از مسجد آیتالله شفیعی آغاز خواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما چندین دهه است که به دنبال برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی چه در مرحله احراز هویت و چه در رای گیری و شمارش آرا هستیم و قطعا برگزاری انتخابات شوراها به صورت الکترونیکی از افتخارات نظام به شمار می رود.
امیدواریم در انتخابات شوراها، که انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری نیز است، این کار برای اولین بار با زحمات استانداران و وزارت کشور انجام شود.