یک‌شنبه 13 مهر 1404

محسن رضایی: برخی کشورها با رهبری آمریکا دنبال منابع ایران هستند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
محسن رضایی: برخی کشورها با رهبری آمریکا دنبال منابع ایران هستند

اقتصادنیوز: محسن رضایی گفت: خام فروشی 100 سال است گریبان کشور را گرفته و اقتصاد ما دچار بیماری هلندی است و تولید و فرآوری دچار مشکل است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سردار محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس هشت ساله در مراسم تقدیر از کشتی‌گیران و قهرمانان آزاد و فرنگی ضمن تشکر از دلاوری‌ها و پهلوانی‌های کشتی‌گیران، گفت: امروز ما فقط در جنگ نظامی نیستیم بلکه در میدان پیشرفت و اقتدار در حال جنگیم و جنگ امروز جنگ پیشرفت است.

وی ادامه داد: دو دسته کشور در جهان هستند، عده ای به پیشرفت و رشد ایران حق می‌دهند و اما دسته دیگر به رهبری آمریکا بدنبال منابع ایران هستند و ایران خام فروش را می‌خواهند. خام فروشی 100 سال است گریبان کشور را گرفته و اقتصاد ما دچار بیماری هلندی است و تولید و فرآوری دچار مشکل است. تمام برنامه های آنان از جمله جنگ 12 روزه در جهت جلوگیری از پیشرفت ایران بزرگ و تبدیل آن به کشوری در خدمت آن‌ها، است.

سردار سرلشکر محسن رضایی در پایان خطاب به ملی‌پوشان کشتی ایران گفت: سلام نظامی شما در مقابل پرچم مقدس ایران، دفاع از کشور بود و اینگونه به دشمنان اعلام کردید که در همه میادین در مقابلشان هستید و پیام اقتدار ایران را به جهانیان رساندید و من دست شما را می بوسم.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید