مدیرانی که همه پولها را هدر می دهند!
آنچه از برآورد عملکرد بخش قابل توجهی از فدراسیون ها می توان فهمید، بر باد دادن سرمایه ها و امکاناتی است که به سختی فراهم می شود.
سرویس ورزش مشرق- دیروز بود که دبیرکل کمیته ملی المپیک اعلام کرد، افزوده بودجه 15 میلیارد تومانی برای فدراسیون های المپیکی در نظر گرفته اند تا مازاد بر تعهدات، پرداخت کنند. قطعا تلاش در جهت رفع مشکلات و موانع مالی و اعتباری فدراسیون های المپیکی و مدال آور، اتفاقی مبارک است که توسط کمیته المپیک در حال پیگیری و اجرایی کردن است. امید می رود که چنین سیاستی توسط وزارت ورزش و حتی دولت هم پیگیری شود که نقش موثری در پیشبرد برنامه های ورزش قهرمانی دارد.
بیشتر بخوانید:
لطفا یک نفر حواسش به آزادی باشد!
منتظر چه فاجعه ای هستید؟!
وقتی همه خواب بودند!
واقعیت این است که بزرگترین مشکل عمده فدراسیون های المپیکی نه منابع و امکانات که مدیریت آنهاست که نه تنها در سال های گذشته رفع نشده که افزایش هم داشته! فدراسیون هایی مانند تیروکمان، تیراندازی، تکواندو، قایقرانی، دوچرخه سواری، شنا و... که سرشار از استعدادها و نیروهای انسانی باکیفیت هستند، اسیر و دچار مدیرانی شده اند که در حد اداره یک کمیته تخصصی هم نیستند اما اکنون بر مسندهای ریاست تکیه زده اند که این فرصت سوزی ها را به وجود آورده اند. اگر در برخی ورزش ها مانند کشتی، ووشو، هندبال، کوراش و... شاهد موفقیت هستیم، ریشه در افزایش منابع و اعتبارات دارد یا مدیریت درست و اصولی مدیرانش؟ مشخص است که پرداخت های نجومی هم چاره فدراسیون هایی که دچار سوء مدیریت هستند را نه تنها دوا نمی کند که صرفا هدر دادن پول و سرمایه است.
اگر بودجه ورزش کشور چندین برابر هم شود، با وضعیت مدیریتی کنونی، عمده فدراسیون ها شاهد روندی رو به پیشرفت نخواهند بود. هنگامی این افزایش بودجه ها و تسهیلات مالی موثر خواهد بود که مدیرانی در طراز هم حضور داشته باشند که کمتر چنین گزینه هایی را می بینیم. ثمر چنین اتفاقی نیز بحران کنونی ورزش کشور و عمده فدراسیون هاست که با این پرداخت ها نیز مشکل حل نخواهد شد...