مدیریت مصرف را باید از بخش حاکمیت آغاز کرد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مالک شریعتی، دیروز (شنبه، 15 دی) در نشست هماندیشی خبرگان انرژی که با حضور سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و جمعی از استادان، پژوهشگران و مدیران این حوزه برگزار شد، بیان کرد: برگزاری نشستهای هماندیشی از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این نشستها، استادان دانشگاه، پژوهشگران، مدیران باتجربه صنعت و بخش خصوصی،...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مالک شریعتی، دیروز (شنبه، 15 دی) در نشست هماندیشی خبرگان انرژی که با حضور سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و جمعی از استادان، پژوهشگران و مدیران این حوزه برگزار شد، بیان کرد: برگزاری نشستهای هماندیشی از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این نشستها، استادان دانشگاه، پژوهشگران، مدیران باتجربه صنعت و بخش خصوصی، همچنین مدیران حوزه گاز کشور در ادوار مختلف گرد هم میآیند که این موضوع به خلق ایدههای جدید و همافزایی اندیشهها کمک و ظرفیتهای جدیدی برای ارائه راهکارهایی در زمینه ناترازی انرژی ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه شرکت ملی گاز ایران نیز در این مسیر تلاشهای خود را انجام میدهد، افزود: با توجه به گذشته پرافتخار این شرکت که موفق به گازرسانی به بیش از 95 درصد مناطق کشور شده است، باید از این دستاوردها به نحو احسن بهرهبرداری کرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه جلوگیری از مصارف غیربهینه و هدایت ظرفیتها به سمت تولید ثروت بیشتر در کشور میتواند به افزایش راندمان منجر شود، تصریح کرد: این مهم را ابتدا باید از بخش حاکمیت آغاز کنیم. مردم ما همراهترین هستند و ما در حاکمیت باید وظایف خود را بهدرستی انجام دهیم.
شریعتی گفت: نیروگاهها، صنایع و بخشهای دولتی و نظامی ظرفیتهایی دارند که میتوانند مصرف را کاهش دهند و بهینهسازی کنند. از طرفی نیز با تشویق مردم از طریق پاداشها و افزایش نرخهای صرفهجویی، میتوانیم آنها را ترغیب کنیم تا بیشتر از مزایای صرفهجویی بهرهمند شوند و به این ترتیب همکاری بیشتری را جلب کنیم.