مراسم افتتاح سالنهای جدید سینما ملت برگزار شد
مراسم افتتاح سالنهای جدید سینما ملت در حالی پایان یافت که مدیران هنگام اجرای خواننده کشور سالن را ترک کردند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم بهرهبرداری از سالنهای جدید پردیس سینماگالری ملت، با حضور شهردار تهران، مدیر سینماملت، اعضای خانه سینما، مدیران فرهنگی و برخی از چهرههای هنری در این سینما برگزار شد.
در این مراسم که با اجرای محمدسلوکی برگزار شد در ابتدا تصاویری از مراحل ساخت سالنهای سینما ملت پخش شد. بعد از نمایش کلیپ هاشممیرزاخانی مدیر موسسه تصویر شهر و سیناملت به ارائه گزارش خود از روند ساخت و تغییرات سینما ملت پرداخت. میرزاخانی در این گزارش عنوان کرد که بعد از 9 ماه از 1085 صندلی به 1900 عدد صندلی رسیدیم و مجموعا 12 پرده نمایش برای اکران فیلمهای سینمایی داریم که به بهره برداری مناسبی خصوصا برای ایام عیدنوروز که مردم شهرها و شهرستانها برای بازدید از تهران میآیند رسیده است.
وی به بیان تغییرات وتحولات دیگر سینما ملت در کافه کتاب، پارکینگ، سالهای رستوران و.... پرداخت و خاطرنشان ساخت که امیدوار است سطح رفاه مردم افزوده شده باشد.
بعد از سخنان میرزاخانی، انتظامی رییس سازمان سینمایی ضمن تشکر از شهرداری تهران به خاطر توجه به توسعه زیرساختهای فرهنگی گفت: تعداد سینماهای کشور در سال 1397، 328 سینما بوده است که با توسعه آن در سال جاری به 353 سینما رسیده است. همینطور 581 سالن سینمایی کشور به 654 سالن و تعداد صندلیهای کل سینما به 161 هزار و 702 صندلی رسیده است.
وی در پایان گفت که در بیش از هزار شهر کشور فاقد سینماییم و باید سرعت سینماسازی در این شهرها بالا بگیرد. در حال حاضر پروژه سینمایی امید 22 شهر فاقد سینما را تا پایان سال دارای سینما خواهد کرد.
بعد از این حجت الاسلام امرودی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به بیان سخنان خود پرداخت و گفت: این قول را از شهردار تهران گرفتیم که هر 15 روز یک افتتاح فاخر در حوزه شهری رخ خواهد داد و فردا نیز بهرهبرداری از سالن تئاتر باغ کتاب انجام خواهد شد؛ همینطور تا پایان اسفند از سینماهای از کار افتاده تهران بهرهبرداری دوباره خواهد شد. البته برنامههای فرهنگی و هنری ما تا آخر خرداد چیده شده است که اعلام خواهد شد.
وی در پایان از ضرورت ساخت فیلمهای ملی و دینی برای بالابردن سطح ذائقه مردم و قهرمانسازی گفت و تأکید کرد که غرب از این فضا برای تمدنسازی بهرهمند شده است.
در بخش پایانی، حناچی شهردار تهران گفت که تشییع پیکر حاج قاسم سلیمانی بزرگترین تشییع پیکر بعد از تشییع حضرت امام بود که نتیجه عملکرد وی در تمام این سالها بوده است.
وی در ادامه گفت: باید رقابت فرهنگی و هنری افزایش پیدا کند و این پردیس ظرفیت لازم برای نمایش تمام فعالیتهای هنری خصوصا جشنواره فلم فجر را به عنوان یکی از رقابتیترین رخدادهای هنری دارد و شهرداری نیز از فیلمهایی که با نظام شهری تهران مرتبط است کمک میکند. ساخت سینما و افزایش آن برای بیشتر شدن اوقات فراغت و کمکردن مشکلاتمردم وظیفه شهرداری تهران است.
در پایان تقدیری از یکی از کارمندان سینما ملت به پاس زحمات وی به عمل آمد.
نکته قابل توجه در پایان مراسم بیاعتنایی دسته جمعی مدیران فرهنگی کشور به اجرای محمدمعتمدی خواننده کشور بود که همگی سالن را ترک کردند و این هنرمند کشور تنها برای عدهای از حضار قطعهای را اجرا کرد.
«کلهر» در پیریزی جشنواره فجر شتابزده عمل کرد / سینمای انقلابی و دفاع مقدس دهه 60 محصول «بهشتی» نیست مهدی کلهر: جریانی از همان ابتدا قصد حذف انقلاب از سینما را داشت / به فرمان امام خمینی فیلمبردار به جنگ فرستادم اولین نشست «تا جشنواره 38» برگزار شدانتهای پیام /