یک‌شنبه 2 آذر 1404

مرحله دوم رزمایش کمک‌های مومنانه در ملایر آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مرحله دوم رزمایش کمک‌های مومنانه در ملایر آغاز شد

همدان - ایرنا - مرحله دوم رزمایش کمک‌های مومنانه سپاه ناحیه ملایر روز چهارشنبه و همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) با توزیع 700 بسته معیشتی بین اقشار نیازمند مناطق کمتر برخوردار و خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا این شهرستان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، سرهنگ «سیدجواد حسینی» در آیین آغاز مرحله دوم رزمایش کمک‌های مومنانه شهرستان ملایر اظهار داشت: علاوه بر این، 50 بسته گوشت گرم، 24 میلیون البسه برای 50 نفر، سه راس گوسفند و 300 پرس غذای گرم نیز در مرحله دوم کمک‌های مومنانه بین نیازمندان شهرستان توزیع می شود.

وی افزود: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون با کمک پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج، دستگاه‌های اجرایی، اقشار مختلف مردم، مراکز نیکوکاری، مجموعه بسیج و پیشکسوتان، کارهای ارزشمندی برای کمک به نیازمندان و اقشار آسیب‌دیده انجام و حدود 50 هزار بسته معیشتی در سطح شهرستان در قالب کمک‌های مومنانه توزیع شده است.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر ادامه داد: علاوه بر این، در این مدت 60 هزار بسته بهداشتی، 80 هزار لیتر الکل و مواد ضدعفونی کننده، چهار هزار دست لباس و 150 راس گوسفند قربانی در قالب بسته‌های پروتئینی بین اقشار نیازمند و کمتر برخوردار توزیع و حدود 50 میلیون ریال از بدهی خانواده‌های نیازمند به سوپرمارکت‌ها و نانوایی‌ها نیز پرداخت شد.

سرهنگ حسینی بیان کرد: در کنار این اقدامات، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، 2 هزار نفر از بسجیان ملایر در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی، آموزش‌های لازم را در کنار کادر بهداشت و درمان فراگرفته و در 54 نقطه شهرستان 300 هزار نفر را برای بیماریابی، غربالگری کردند.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر همچنین به نقش مهم این شهرستان در تولید ماسک و نقش اثرگذار بسیجیان در این حوزه اشاره کرد و افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا حدود 20 تا 22 کارگاه تولید ماسک در این شهرستان راه‌اندازی شده است.

سرهنگ حسینی اظهار داشت: در حوزه عمرانی و کمک به اقشار نیازمند نیز 35 باب منزل مسکونی توسط بسیجیان و نهادهای حمایتی احداث و 40 واحد مسکونی مرمت شده است.

وی تهیه و توزیع پنج هزار بسته نوشت‌افزار و 200 دستگاه تبلت بین دانش‌آموزان نیازمند را از دیگر اقدامات انجام شده طی این مدت در شهرستان ملایر ذکر کرد.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت: در دو مرحله قبلی رزمایش کمک مومنانه بیش از 2 هزار بسته معیشتی و کمک های نقدی و غیرنقدی دراین شهرستان توزیع شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*
مرحله دوم رزمایش کمک‌های مومنانه در ملایر آغاز شد 2