مردم پولهایشان را از بورس خارج کردند / فرار 4 هزار و 954 میلیارد تومانی سرمایه از بورس
در مجموع 16 روز معاملاتی اخیر، 4 هزار و 954 میلیارد تومان پول حقیقی خارج شده که میانگین روزانه آن 309 میلیارد تومان است. : در مجموع 16 روز معاملاتی اخیر، 4 هزار و 954 میلیارد تومان پول حقیقی خارج شده که میانگین روزانه آن 309 میلیارد تومان است. ، در هفته اخیر روند خروج سرمایه از بورس تهران تداوم داشت و شاهد خروج پول حقیقی در تمام روزهای معاملاتی بودیم. در اولین روز هفته 597 میلیارد تومان...
: در مجموع 16 روز معاملاتی اخیر، 4 هزار و 954 میلیارد تومان پول حقیقی خارج شده که میانگین روزانه آن 309 میلیارد تومان است.
، در هفته اخیر روند خروج سرمایه از بورس تهران تداوم داشت و شاهد خروج پول حقیقی در تمام روزهای معاملاتی بودیم. در اولین روز هفته 597 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. رقم خروج پول حقیقی در روز یکشنبه هزار و 173 میلیارد تومان و روز دوشنبه 455 میلیارد تومان خارج شد. روز سهشنبه نیز رقم پول خروجی 300 میلیون تومان بود.
در آخرین روز معاملاتی هفته شاهد خروج پول برای شانزدهمین روز متوالی بودیم و ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی بازار 67 میلیارد تومان بود.
در مجموع کل هفته 2 هزار و 292 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی 458 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین رشد 138 درصدی داشته است.
در مجموع 16 روز معاملاتی اخیر نیز، 4 هزار و 954 میلیارد تومان پول حقیقی خارج شده که میانگین روزانه آن 309 میلیارد تومان است.
رکوردداران ورود و خروج پول حقیقی
روز شنبه نماد معاملاتی وبملت بیشترین خروج پول حقیقی را داشت. پس از بانک ملت، نمادهای فملی، شپنا، شبندر و ثفارس در رتبههای بعدی بودند. در مقابل نمادهای فروس، حپرتو، حتاید و فسوژ بیشترین ورود پول را داشتند.
روز یکشنبه نیز وبملت، وتجارت، خودرو، فملی و شستا بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. در مقابل حپرتو، ذوب و فروس بیشترین ورود را ثبت کردند.
روز دوشنبه بیشترین خروج سرمایه به نمادهای وبملت، وآیند، خودرو، شستا و خساپا تعلق داشت. در سوی دیگر، نمادهای ذوب، سپید و ملت بیشترین ورود را داشتند. در روز سهشنبه نیز بیشترین خروج به ثفارس، فملی، وشهر، وسالت و خودرو اختصاص داشت و وسبحان، ومعلم، حفارس و شسینا بیشترین ورود را داشتند.
در آخرین روز هفته نیز بیشترین خروج متعلق به شستا، ثفارس، دسبحان، فملی و دی بود و در سوی دیگر کمینا، شاروم، وحافظ و پارسان بیشترین تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی را داشتند.
منبع: اقتصاد نیوز
هم اکنون دیگران می خوانند-
قیمت ارزانترین و گرانترین گوشیهای محبوب بازار | قیمت جدید گوشیهای سامسونگ، شیائومی و آیفون
-
بانکها چراغ خاموش 27 درصد سود به سپرده ها میدهند
-
یکروزه شناسنامهتان را تعویض کنید / اعلام مهلت تعویض + مدارک
-
لفاظی بایدن: به صراحت به ایران گفتیم که مراقب باشد / ویدئو با زیر نویس
-
فال شمع امروز پنجشنبه 20 مهر 1402 | اینجا فال شمع روزانه ات را بخوان
-
مغز متفکر عملیات طوفانی حماس کیست؟+ عکس مرد سایه ها
-
یک اتفاق وحشتناک / فوت 6 نوزاد در بیمارستان هاجر شهرکرد