مروری بر سالها مجاهدت خاموش سردار شهید خدادی
سردار علی (حمید) خدادی، جانباز شیمیایی دوران دفاعمقدس و از همرزمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود که مجاهدتی خاموش داشت، اما این مجاهدت خاموش پس از سالها با شهادتش در هفته دفاع مقدس آشکار شد.
به گزارش ایسنا، سردار علی (حمید) خدادی، جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس و معاون ایمنی و اقدامات تأمینی ستاد کل سپاه که بیش از یک دهه رئیس دفتر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در نیروی قدس سپاه بود، در روزهای گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و پس از یک دوره تحمل بیماری، به حاج قاسم و جمع همرزمان شهیدش در دوران دفاع مقدس ملحق شد.
سردار خدادی بیش از 80 ماه در جبهههای حق علیه باطل در دوران جنگ تحمیلی حضور داشت و چندین بار در عملیاتهای مختلف مجروح و بارها به دلیل عوارض شیمیایی در بیمارستان بستری شده بود.
سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه درباره این سردار شهید میگوید:«بیتردید یاد، خاطره و نقشآفرینیهای سترگ و موفق آن شهید ارجمند و مخلص در سطوح مختلف حفاظتی و امنیتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح طی چهار دهه اخیر، از جمله دوره همرزمی و یاری بخشی به سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی در نیروی قدس، برای همیشه ماندگار و الهامبخش نسلهای امروز و فردای این نهاد انقلابی و مردمی و بلکه جامعه اسلامی خواهد بود. سردار خدادی یک شخصیت بسیار جذاب و دوست داشتنی، متواضع، مهربان، سختکوش و دارای پشتکار بالا بود و همه خصوصیات برجسته یک پاسدار با فضیلت را داشت. همه کسانی که با او کار میکردند از همکاری با او لذت میبردند. شهید خدادی همه مسئولیتهای خود را با تمام توان انجام میداد و به دنیا دلبستگی نداشت و یک شخصیت آزاده بود.»
وی پس از جنگ تحمیلی نیز در بخشهای مختلف ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد فرماندهی کل سپاه خدمت کرد و سالها نیز در کنار مدافعان حرم با سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش همراه بود. او سردار گمنامی بود که پس از شهادتش، آشکار شد. سردار علی (حمید) خدادی برادر محمد خدادی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی است.
دست نوشتهای از شهید خدادیهمچنین سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت شهادت شهید خدادی یادآور شده است که «خدمات ارزنده و درخشان آن شهید متواضع و مصمم در مجموعههای حفاظت، امنیت و اقدامات تامینی ستادکل نیروهای مسلح و سپاه وی را در تراز پاسداری الگو و مرجع برای دفاع غیرمحافظه کارانه از آرمانهای انقلاب اسلامی و سربلندی ایران و ایرانی معرفی کرد که به فضل الهی مورد تاسی مدافعان کشور و نظام اسلامی قرار خواهد گرفت.»
مراسم تشییع و تدفین این شهید سعید، ساعت 10 صبح روز جمعه چهارم مهرماه در بهشت زهرا (س)، قطعه 26، ردیف 578، شماره 35 با حضور خانواده، همرزمان و برخی مسئولان لشکری و کشوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی، برگزار شد.
سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در باره سردار شهید علی (حمید) خدادی میگوید: «شهید خدادی مردمدار و مردم دوست بود که با خلوص نیت امور را پیش میبرد. از ویژگیهای بارز این شهید بزرگوار انسانیت و مردم داری ایشان که موجب محبوبیتش نیز شده بود.
وی با اشاره به اینکه شهید خدادی در زمان هشت سال جنگ تحمیلی و پس از آن در هر جایی که افتخار خدمت به کشور را داشتند منشاء خدمات زیادی شد گفت: «این شهید نیز مانند سایر همرزمانش مظهر اقتدار و عزت ایران اسلامی است.»
پیکر سردار شهید سرتیپ «علی خدادی» روز جمعه با حضور با حضور سردار «حسین سلامی» فرمانده سپاه، سردار «علی فدوی» جانشین فرمانده سپاه، «عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار «امیرعلی حاجیزاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محمدرضا نوروزپور مدیرعامل ایرنا و مردم شهید پرور و خانواده های معظم شهداء در قطعه 26 بهشت زهرا (س) با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
انتهای پیام