مرگ «جواد روحی» کاسبی جدید برای آشوب + اسناد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس دادنامه صادره از سوی دادگاه انقلاب اسلامی ساری جواد روحی تنها یک شهروند ساده نبود که تحت تأثیر فضای حاکم بر آن روزها دست به برخی اقدامات زده باشد، درحالیکه وکیل این فرد در گفتگو با برخی رسانهها ادعا میکرد که روحی سه روز قبل از تاریخ دستگیری برای دیدار با همسر سابقش به نوشهر آمده بوده، اما تحقیقات نشان میدهد که این فرد بااطلاع قبلی و علم...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس دادنامه صادره از سوی دادگاه انقلاب اسلامی ساری جواد روحی تنها یک شهروند ساده نبود که تحت تأثیر فضای حاکم بر آن روزها دست به برخی اقدامات زده باشد، درحالیکه وکیل این فرد در گفتگو با برخی رسانهها ادعا میکرد که روحی سه روز قبل از تاریخ دستگیری برای دیدار با همسر سابقش به نوشهر آمده بوده، اما تحقیقات نشان میدهد که این فرد بااطلاع قبلی و علم بر شرایط سیاسی و امنیتی حاکم بر شهر نوشهر به این منطقه سفرکرده و در طی سه روز حضور تمامی مناطق حساس را رصد کرده است!
طومار جرایم
جواد روحی 35 ساله، لیسانس حقوق و اهل یکی از روستاهای آمل بوده و بررسی پرونده او نشان میدهد براساس دادنامه صادره از سوی دادگاه انقلاب اسلامی ساری، اتهامات متهم دایر است بر افساد فی الارض از طریق ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی کشور، احتراق و تخریب اموال به گونهای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور و ناامنی و ورود خسارت عمده به اموال عمومی شده است، تخریب، ایجاد حریق و خرابکاری در اموال و تاسیسات مورد استفاده عمومی به منظور اخلال در نظم و امنیت جامعه، تحریک برخی از شهروندان به ایجاد ناامنی و اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور و ارتداد از طریق هتک حرمت به قرآن از طریق آتش.
روحی در حمله به اماکن دولتی، نظامی، بانکها و شهرداری حضور داشته و به اتفاق چند نفر وارد مقر راهنمایی رانندگی در مرکز شهر شده و لوازم موجود در آن را به بیرون پرتاب و سپس به این موضوع که مقر را تخریب و به آتش کشیده، اقرار کرده است. روحی که با حکم قانونی در زندان به سر میبرد، ساعت 3:45 بامداد پنجشنبه 9 شهریور ماه در زندان به دلیل تشنج به بیمارستان شهید بهشتی نوشهر منتقل شد. پس از انتقال جواد روحی به بیمارستان متأسفانه با وجود اقدامات کادر پزشکی این فرد فوت میکند.
اما پروژه کشته سازی وی از روز گذشته در ساعات اولیه فوت او آغاز شد، رسانههای معاند همزمان با انتشار تصاویر این فرد به دنبال فضاسازی بودند، در این زمینه ادعاهایی نیز در فضای مجازی منتشر شد که این فرد به جرم رقصیدن در خیابان بازداشت و محاکمه شده است و سپس با همین عنوان اتهامی به اعدام محکوم میشود.
البته که پس از انتشار خبرمرگ جواد روحی، برخی رسانههای لندن نشین با وارونه نمایی خاص سعی کردند؛ تا پرونده مرگ این شخص را به «پروژه کشته سازی» تغییر جهت بدهند. اما گروه دیگری از رسانهها با تلاششان برای قهرمان سازی از این مجرم مانعی در مسیر دو گروه اول شدند.
جواد روحی صراحتا نسبت به اقدامات خود و نقش آفرینی جدی در اغتشاشات اعتراف کرده و حادثه را اینگونه شرح داده است: چند روز قبل از اغتشاشات از شهرستان آمل به نوشهر آمدم. در روز 20 آذرماه 1401 متوجه شدم جمعیت به سمت میدان آزادی نوشهر میآیند. در آن لحظه من داخل مغازه موبایل فروشی بودم که به جمع پیوستم. یکی از خانمهای حاضر در صحنه، قرآن کریم را به من داده بود، من هم قرآن را داخل آتش انداختم و سوزاندم. جواد روحی درباره آتش زدن مقر پلیس راهنمایی و رانندگی گفته است: به اتفاق چند نفر وارد مقر مامورین راهنمایی و رانندگی که در مرکز شهر قرار داشت شدیم و لوازم موجود در آن را به پایین پرتاب کردیم و پس از آن مقر ماموران راهنمایی و رانندگی آتش زده شد.