مسئولان، ورزش را سیاسی نکنند / هیچ ارادهای برای حمایت از ورزش و مربیان ملی دیده نمیشود
دلپسند گفت: در مدیریت فعلی اجرایی استان، از شخص استاندار تا دیگر دستگاه های اجرایی هیچ اراده ای به منظور حمایت از ورزش، قهرمانان و مربیان ملی دیده نمیشود که این مسئله جای سوال دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ سید شورش دلپسند متولد 1363 در کرمانشاه و بزرگ شده و ساکن کرمان دارای دو مدرک کارشناسی حسابداری و مدیریت دولتی است.
وی دارای چهار مدال جهانی (1طلا, 1نقره و 2 برنز) در مسابقات بین المللی 2015 و 2016 آلمان، بیش از 40 مدال کشوری در مسابقات قهرمانی کشور شنا از سال 1389 تا 1398، رکورددار ملی شنای 50 متر آزاد و پروانه در کلاس s5، کسب اولین مدال تاریخ قایقرانی استان کرمان 1396، کسب 25 مدال و رتبه سوم تیمی استان کرمان در مسابقات قهرمانی کشور 1396 در سمت سرمربی، کسب 32 مدال توسط شاگردان او و قرار گرفتن در رتبه دوم کشور در مسابقات قهرمانی کشور 1398 و دعوت 5 شناگر وی به اردوی تیم ملی و قهرمانی های متعدد دیگر است.
دلپسند در گفتگو با راه آرمان در خصوص سوابق ورزشی خود گفت: مربی گری تیم ملی شنا جانبازان و معلولان جمهوری اسلامی ایران 1397 و 1398، مسئول کمیته ورزش همگانی جانبازان و معلولان استان کرمان 1388، مسئول کمیته شنا جانبازان و معلولان استان کرمان از سال 1390 تا کنون را به عهده داشته ام.
وی ادامه داد: همچنین مسئول کمیته قایقرانی جانبازان و معلولان استان کرمان، مسئول روابط عمومی هیات ورزش های جانبازان و معلولان استان کرمان، سرپرست کمیته شمشیربازی هیات ورزش های جانبازان و معلولان استان کرمان، سرمربی تیم شنای جانبازان ومعلولان استان کرمان از سال 1390 تا کنون را در کارنامه فعالیتی خود ثبت کرده ام.
مربی تیم ملی شنای جانبازان و معلولان افزود: سرمربی تیم فرزندان مهر بهزیستی 1395، مربی تیم نابینایان استان کرمان، سرمربی تیم شنای ناشنوایان استان کرمان سال 1396، سرمربی تیم جانبازان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان 1395 و 1396 و 1397، مدیر استخر پردیسان کرمان 1392، بنیانگذار شنای جانبازان و معلولان در استان کرمان و بنیانگذار قایقرانی جانبازان و معلولان در استان کرمان از جمله دیگر سوابقم در عرصه ورزش است.
رکورد دار ملی شنای 50 متر آزاد در رابطه با علت معلولیت با بیان اینکه در سال 1382 در اثر وقوع حادثه دچار ضایعه نخاعی شده ام، تصریح کرد: قبل از معلولیت فوتبالیست بودم و بعد از معلولیت بسکتبال با ویلچر، تیراندازی با کمان، شنا و قایقرانی را تجربه کردم و شنا را به صورت حرفه ای ادامه دادم.
وی با تأکید بر اینکه مطمئنا ورزش تأثیرات بسیار مثبت، حس نشاط و شادابی، قدرت و استقلال را برای من داشته است، ابراز کرد: نبود استخر استاندارد 50 متر بزرگترین مشکل برای شناگران در سطح استان است و در سطح کشور نیز باید به این رشته بها داده شود؛ چرا که این رشته ورزشی می تواند یکی از مدال آورترین رشته ها در سطح بین المللی باشد.
عضو هیات مدیره انجمن ضایعه نخاعی پویا تصریح کرد: به منظور پیشرفت ورزش شنا استان باید حداقل یک استخر استاندارد 50 متر ساخته شود و همچنین فرآیند خاصی به منظور شناسایی، آموزش و آماده سازی استعدادها، برنامه ریزی شود.
دلپسند با بیان اینکه تشکیل اتاق فکر به منظور حمایت از قهرمانان و مربیان ملی، با حضور قهرمانان و مربیان بسیار کارساز خواهد بود، گفت: کمک و حمایت مالی بنگاه های اقتصادی استان به اعزام شناگران به رقابت های ملی و بین المللی جهت کسب تجربه و افتخار آفرینی نیز میتواند موجب پیشرفت شنا در استان شود.
مربی تیم ملی شنای جانبازان و معلولان بیان کرد: در مدیریت فعلی اجرایی استان، از شخص استاندار تا دیگر دستگاه های اجرایی هیچ اراده ای به منظور حمایت از ورزش، قهرمانان و مربیان ملی دیده نمیشود که این مسئله جای سوال دارد.
وی با اشاره به اینکه خواسته های ملی پوشان اعم از ورزشکاران و مربیان بارها عنوان شده است، اظهار کرد: همه میدانند که مسئولان ورزش استان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید بنگاه های اقتصادی و باشگاه های بزرگ را به منظور برای حمایت از ورزش استان و قهرمانان ملی به میدان بکشانند.
رکورد دار ملی شنای 50 متر آزاد تأکید کرد: مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نباید اجازه دهند تمام اعتباری که برای ورزش استان است در یک رشته خاص هزینه شود و ورزشکاران دیگر رشته ها حتی در تأمین هزینه های اولیه خود مانده باشند.
دلپسند با بیان اینکه افتخارآفرینان استان، کسانی که باعث سربلندی و سرافرازی پرچم و نام ایران و کرمان میشوند باید به صورت ویژه مورد حمایت قرار گیرند، عنوان کرد: مسئولان ورزش را سیاسی نکنند و روح پاک ورزش را مورد بازی و سوء استفاده قرار ندهند.
انتهای پیام /