پنج‌شنبه 4 دی 1404

مسیرهای جدید هوایی بین المللی اعلام شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مسیرهای جدید هوایی بین المللی اعلام شد

همزمان با اعمال محدودیت های پروازی در بخش بین‌الملل و داخلی مسیرهای جدید هوایی در برخی شهرها اعلام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- توجه به اعمال محدودیت های پروازی در برخی از شهرها در راستای امنیت پروازی برخی از شرکت‌های هواپیمایی اقدام به راه اندازی مسیرهای جدید پروازی و همچنین پروازهای فوق‌العاده کرده است که این اقدامات با ارائه مجوز از سوی سازمان هواپیمایی کشوری و همچنین با توجه به درخواست مسافران خارجی بوده است.

در همین راستا از 10 تیرماه مسیرهای پروازی جدید (بین‌المللی) راه اندازی شده است.

در راستای توسعه خدمات پروازی و پاسخ‌گویی به تقاضای سفرهای بین‌المللی، مجموعه‌ای از پروازهای فوق‌العاده از فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد به صورت رفت و برگشت به مقاصد دبی، استانبول، ایروان، نجف و مسقط در بازه زمانی 10 تا 16 تیرماه راه اندازی شده است.

بر اساس این برنامه، پروازها از روز سه‌شنبه 10 تیر 1404 در مسیر مشهد | دبی | مشهد، مشهد | استانبول | مشهد انجام شده و در روز پنج‌شنبه 12 تیر 1404 در مسیر مشهد | ایروان | مشهد، مشهد | نجف | مشهد انجام و در روز جمعه 13 تیر 1404، مشهد | مسقط | مشهد، مشهد | استانبول | مشهد، مشهد | نجف | مشهد صورت می گیرد.

همچنین یکشنبه 15 تیر 1404، مشهد | نجف | مشهد، دوشنبه 16 تیر 1404، مشهد | نجف | مشهد انجام می شود.

براساس این گزارش در حال حاضر مسیرهای پروازی از فرودگاه امام خمینی و مهرآباد بسته است و طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی در حال حاضر آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پروازهای عبوری بین المللی باز است و لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت 14 امروز بسته است.