دوشنبه 13 اسفند 1403

مشارکت بیش از چهار میلیارد تومانی زنجانی‌ها در طرح مودت اوقاف برای بازسازی مساجد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مشارکت بیش از چهار میلیارد تومانی زنجانی‌ها در طرح مودت اوقاف برای بازسازی مساجد

زنجان - ایرنا - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان از اجرای طرح مودت به منظور بازسازی و توسعه مساجد در این استان خبر داد و گفت: تا کنون شهروندان و خیران استان در قالب این طرح چهار میلیارد و 230 میلیون تومان کمک کرده‌اند.

حجت الاسلام مختار کرمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بودجه خاصی در ارتباط با مساجد دست اوقاف نیست، افزود: اوقاف فقط توزیع کننده بودجه است و سال گذشته 160 میلیون تومان برای مساجد و امامزادگان استان در نظر گرفته شده بود که اوقاف آن را طبق اولویت هزینه کرد.

وی با بیان اینکه در ایام کرونا با وجود شرایط حاکم برنامه‌های متعددی در استان اجرایی شده است، اظهار داشت: طرح مهر تحصیلی از جمله این طرح‌ها بود که در قالب آن 700 بسته برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد. مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به اینکه وظیفه اصلی این نهاد حفظ و نگهداری موقوفات است، گفت: در طول تاریخ موقوفات مورد تاراج و سرقت افراد بی‌دین قرار گرفته است، اما بعد از انقلاب خیلی از موقوفات احیا شد و اکنون نیز این کار با جدیت دنبال می‌شود. مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به اینکه متاسفانه برخی انسان‌های غافل موقوفه‌خواری می‌کنند، تصریح کرد: ما با کمک مردم با این مسئله برخورد می‌کنیم.

گفتنی است در زمان حاضر شمار موقوفه های استان زنجان 2 هزار 800 مورد است که این موقوفه ها بالغ بر 31 هزار رقبه را شامل می شود.

*س_برچسب‌ها_س*