یک‌شنبه 30 دی 1403

معاون سلامت بنیاد شهید: 35 نوع از اقلام مصرفی جانبازان مجوز واردات گرفتند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
معاون سلامت بنیاد شهید: 35 نوع از اقلام مصرفی جانبازان مجوز واردات گرفتند

به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، نشست خبری تشریح عملکرد معاونت سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز با حضور محمد میرزابیگی معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید برگزار شد.

میرزابیگی در این نشست با بیان اینکه خانواده‌های شهدا و جانبازان از سن میانسالی عبور کرده و سالمند شده‌اند، گفت: آن‌ها نیاز به رسیدگی‌های درمانی دارند. باید ازدارومحوری و درمان‌محوری به سمت سلامت‌محوری و ارتقای سلامت برویم. ساختار بودجه‌بندی نیزباید مطابق آن تغییر کند. برخی از ایثارگران در میانگین سنی 85 سال قرار دارند و بیماری‌های مزمنی دارند. آن‌ها نیازمند خدمات سلامتی خاص هستند.

معاون سلامت بنیاد شهید با ذکر اینکه خدمت‌رسانی درمانی از پایش عمومی شروع می‌شود، توضیح داد: در پایش عمومی حدود 500 موضوع سلامتی دیده و اطلاعات دسته‌بندی شده است. افرادی که دیابت دارند، زخم بستری‌ها، زمین‌گیرشده‌ها، افرادی که دچار سکته مغزی شده‌اند، زندگی نباتی دارند، آن‌هایی که به تخت وابسته هستند، کسانی که فشار خون دارند و... شناسایی شده و متخصصان در مرحله بعدی با آن‌ها ارتباط گرفته و روند درمانیشان آغاز می‌شوئد. سپس وارد مرحله استفاده از نقاهتگاه‌هاو بیمارستان‌ها می‌شویم.

وی ادامه داد: برای برقراری عدالت درمانی 80 درصد بیمارستان‌های کشور با بیمه دی قرارداد دارند که 810 بیمارستان را شامل می‌شود.

میرزابیگی سطح بعدی خدمات را این طور توضیح داد: استفاده از بیمارستان‌های ملکی بنیاد شهید سطح بعدی این کار است. برای ساماندهی آن سامانه ستاد هدایت را راه اندازی کرده‌ایم و به زودی تلفن‌هایش اعلام می‌شود.

معاون سلامت بنیاد شهید با بیان اینکه یک میلیون و 500 هزار نفر از ایثارگران با بودجه‌ای حدود 11 هزار میلیارد تومان و با سرانه 580 هزار تومان تحت پوشش بیمه دی هستند، شرح داد: به خاطر تحریم‌ها برای تأمین بعضی از داروهای جانبازان با مشکل مواجهیم. به همین دلیل از شرکت‌های دان بنیان دعوت می‌کنیم وسایل و داروهای آن‌ها را تولید کنند و ما هم از آن‌ها حمایت می‌کنیم و به شرط کیفیت بالا، این کالاها را از آن‌ها می‌خریم.

وی با بیان اینکه بسیاری از کالاها مثل کیسه ادرار مخصوص که به صورت دائمی استفاده می‌شود، در ایران تولید نشده و شرکت‌های دانش بنیان باید آن را تولید کنند، گفت: بعضی از اقلام حوزه سلامت تولید داخل کیفیت بالایی ندارند. مجوز واردات 35 نوع از اقلام مصرفی جانبازان مثل ویلچر، اندام‌های مصنوعی، دارو و... برای 2 سال آزاد شد.

میرزابیگی با اعلام اینکه برای یک میلیون و 420 هزار نفر از ایثارگران پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده و بسیاری از خدمات بنیاد الکترونیک خواهد شد، خبر داد: 10 هزار نفر از همراهان جانبازان که توسط خانواده‌ها معرفی می‌شوند، تحت عنوان «ایثاریار» آموزش می‌بییند.

معاون بنیاد شهید گفت: از ابتدای سال 1400، 120 هزار نفر از جوانان جویای کار خانواده‌های شهدا از سهمیه 25 درصدی استفاده کرده و استخدام شده‌اند.

وی در پایان گفت: در این 2 سال هنوزحتی یک جانباز، یک خودرو هم نگرفته است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید بنیاد شهید و امور ایثارگران محمد میرزابیگی جانبازان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است