مقصر عدم ساماندهی سرویس مدارس کیست؟
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، ماجرای سرویس مدارس یکی از مهمترین معضلات خانوادهها همزمان با شروع سال تحصیلی است. این قصه هر سال تکرار میشود و خانوادهها مشکلاتی متعددی از کمبود راننده تا بالا بودن نرخ ها را دارند.
نرخ گذاری و اختصاص تاکسی با مدیریت شهری؛ بستن قرارداد با مدرسه
نهادهای مختلفی در این زمینه مسؤولیت دارند. طی ادوار گذشته شورای اسلامی شهر تهران قیمتها را مصوب و سازمان تاکسیرانی هم تاکسیهایی را برای سرویس مدارس قرار میداد اما خانوادهها قرارداد سرویس را با مدرسه منعقد میکردند.
با وجود اینکه پول میدهیم باز هم با کمبود سرویس روبهرو هستیم
مشکلات متعددی در خصوص سرویس مدارس وجود دارد یکی از شهروندان به خبرنگار فارس گفت: قیمتها بسیار بالاست و ما چون شاغل هستیم مجبوریم که از سرویس مدرسه استفاده کنیم. با وجود اینکه پول میدهیم باز هم با کمبود سرویس روبهرو هستیم و در برخی موارد باید یکی دو ماه ابتدای سال را خودمان بچهها را به مدرسه ببریم. همین امر باعث بروز ترافیک هم میشود اما چارهای نیست.
تبلیغی که خروجی نداشت؛ دادستانی ورود کرد
بر اساس این گزارش، امسال تپسی تبلیغاتی در خصوص سرویس مدارس انجام داد و پای تاکسیهای اینترنتی هم به این حوزه باز شد و این شرکت اینترنتی تأکید بر راهاندازی سرویس مدرسه با هزینه کمتر از سرویسهای تاکسیرانی داشت اما این کار هم عملی نشد و بسیاری از خانوادهها دچار معضل شدند تا جایی که قوه قضائیه در این زمینه ورود کرد.
کار دیربه شهرداری واگذار شد / اقدامات سرویس مدارس برای سال جاری از قبل انجام شده بود
معضل سرویس مدارس سالیان سال است که گریبان پایتختنشینان را گرفته است طی تغییرات صورت گرفته قرار شد که شهرداری تهران مسؤولیت سرویس مدارس را بر عهده گرفته و دیگر مسؤولیت اجرایی در این زمینه با مدارس نباشد.
اواسط شهریور ماه آئیننامه جدید به دستگاهها ابلاغ شد و بر اساس آئیننامه جدید مقرر شد کارها بر عهده سازمان تاکسیرانی باشد اما این آئیننامه با وجود اینکه در سال جاری ابلاغ شد اما عملی شدن آن به سال آینده موکول شد؛ (چرا که تمام کارها برای سال جاری از قبل صورت گرفته و خیلی دیر ابلاغیه داده شد) و بر اساس این آئیننامه قرار شد که شهرداری تدابیر لازم برای اجرایی شدن آئیننامه را مطابق با قوانین و ضوابط در نظر داشته و ساز و کارها را فراهم و سرویسدهی مطلوب به دانشآموزان را در سال آتی در برنامههای خود قرار دهد. احمد قیومی فرماندار تهران هم تأکید کرد که مدیران مدرسه در زمینه سرویس مدارس خلع مسؤولیت شده و دیگر کارها با شهرداری است. قرار است که اطلاعات بر روی سامانه سپند بارگذاری شود و قیمتگذاری هم کمافیسابق با شورای اسلامی شهر باشد.
تشکری هاشمی: شهرداری از سال بعد ورود می کند
همچنین سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر به فارس گفت: رویه جدید درست است و با این کار میتوان سر و سامانی به سرویس مدارس داد اما با توجه به اینکه کارهای امسال انجام شده بود از سال بعد شهرداری ورود خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، در سال 1402 نرخ سرویس مدارس 45 درصد افزایش یافت و مسؤولین شهری تأکید داشتند که رانندگان نباید بیش از این عدد هزینه دریافت کنند. اما بسیاری از والدین معتقدند که نرخ ها بسیار بالاتر از عدد مصوب است. قرار است بر اساس آئیننامه جدید از سال آینده ساماندهی سرویس مدارس توسط شهرداری صورت گیرد و این معضل دیرینه پایتختنشینان برطرف شود. مدیران شهری تأکید بر برنامهریزی در این زمینه دارند و قرار است از تاکسیرانی واتوبوسرانی در زمینه رفع مشکلات استفاده شود.
پایان پیام /