ممنوعیت اجرای «پلی بک»؛ این اتفاق خوب را ادامه دهید
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیمان تقی زاده سرپرست گروه بین المللی سرود «امیرالانبیا» شرکت کننده در بخش فینال جشنواره ملی سرود فجر گفت: اینکه در نخستین دوره جشنواره سرود فجر میبینیم اجرای تمرینات گروهها با موسیقی و نوازنده زنده است و نه پلی بک! اتفاق خیلی خوبی است و میتواند به کیفیت کارها کمک کند. وی درباره حضور این گروه موسیقایی خود در جشنواره ملی سرود فجر بیان کرد: ما...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیمان تقی زاده سرپرست گروه بین المللی سرود «امیرالانبیا» شرکت کننده در بخش فینال جشنواره ملی سرود فجر گفت: اینکه در نخستین دوره جشنواره سرود فجر میبینیم اجرای تمرینات گروهها با موسیقی و نوازنده زنده است و نه پلی بک! اتفاق خیلی خوبی است و میتواند به کیفیت کارها کمک کند.
وی درباره حضور این گروه موسیقایی خود در جشنواره ملی سرود فجر بیان کرد: ما اولین گروه بین المللی استان هستیم که با آهنگ «ایران من» در مرحله پایانی جشنواره شرکت کردیم. البته گروه «امیرالانبیا» از سال 1394 تأسیس شده و شصت نفر آقا و خانم عضو دارد منتها ما در جشنواره با هفده نفر از آقایان بین بیست تا سی سال شرکت کردیم.
تقی زاده درباره نحوه مطلع شدن از برگزاری جشنواره ملی سرود فجر گفت: برای من پیامکی آمد که امکان حضور در جشنواره را داریم و از این طریق نیز فراخوان را دریافت و در جشنواره شرکت کردیم. به نظرم واقعا این جشنواره اثرگذار و خوب است، حتی میتواند سطح بالاتر کیفی نیز داشته باشد چرا که در پایتخت امکانات هم خیلی خوب است و میتواند همه چیز بهتر از این باشد.
وی درباره تمرینات زنده با موسیقی و نوازنده در این دوره گفت: اینکه نوازندگان اجرا باید در قالب زنده تمرین و اجرا کنند، واقعا عالی است، همین باعث میشود که سطح خوانندگان هم به مرور بالا برود و این تجربیات برایشان در آینده خیلی موثر باشد، چرا که پلی بک اثر خوبی نمیگذارد. به هرحال امیدوار هستیم که در سالهای بعد همین مسیر ادامه پیدا کند و شاهد پیشرفتهای بیشتری باشیم و بچههایمان افتخارآفرینی کنند.