پنج‌شنبه 8 آذر 1403

ممیزی بدون حساب و کتاب؛ مشکل اصلی تهیه‌کنندگان با ساترا

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ممیزی بدون حساب و کتاب؛ مشکل اصلی تهیه‌کنندگان با ساترا

در نشست مشترک مدیران ساترا با تهیه‌کنندگان سریال‌های شبکه نمایش خانگی، از شرایط و شیوه ممیزی آثار، رقابت با ماهواره و تولیدات خارجی، گردش مالی این صنعت و... سخن به‌میان آمد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست ساترا و جمعی از تهیه‌کنندگان پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی، امروز (چهارشنبه 28 مهر) در ساترا برگزار شد.

در این نشست، وحید فرهمند، قائم‌مقام رئیس ساترا وتهیه‌کنندگان شبکه نمایش خانگی شامل محمدرضا تخت‌کشیان، مهدی فرجی، علی سرتیپی، اسماعیل عفیفه، محمد شایسته، محمدحسین قاسمی، مصطفی کیایی، علی اسدزاده و مصطفی احمدی، به بحث و گفت‌وگو با یکدیگر نشستند.

پاره‌ای از نظرهای مطرح شده توسط تهیه‌کنندگان را در زیر می‌خوانید:

علی اسدزاده: بسیاری از ما از ممیزی آسیب دیده‌ایم. همه ما حد و مرزها را می‌شناسیم. ساترا باید علاوه بر پلتفرم، با تهیه‌کننده هم سروکار داشته باشد.

علی سرتیپی: مشکل حال حاضر ما، عدم آگاهی است. ما باید طبق یک برنامه‌ریزی بدانیم با چه کسانی طرف هستیم. این پیچیدگی در ساترا باید برای ما حل شود.

مصطفی کیایی: برای ما باید روشن شود که دخالت کمی و کیفی در کارها به چه معناست؟ آیا مداخله را در تولید می‌بینید یا قبل و بعد آن؟

محمدرضا تخت‌کشیان: اگر من حساسیت‌ها را بدانم، خودم بهترین ممیز تولیداتم هستم. برای نمونه، پس از انتقادهای تماشاگران «زخم‌کاری» از نمایش بیش از حد سیگار کشیدن شخصیت‌ها، ما این انتقاد را پذیرفتیم. ما می‌خواهیم در چارچوب‌ها کار کنیم و با آسیب‌هایی چون شبکه‌های ماهواره‌ای و سریال‌های خارجی مقابله کنیم.»

مصطفی شایسته: اصلاحیه‌های شناور، کار را برای ما سخت می‌کنند. معادله ما با ساترا باید مشخص شود. چندین نفر در هر کار مشغول هستند این افراد دارای خانواده هستند بنابراین ما با جمعیت زیادی طرف هستیم که باید فکر معیشت آن‌ها هم باشیم.

محمدحسین قاسمی: صدا و سیما و پلتفرم با هم رقیب نیستند، زیرا این دو دارای دوفضای جداگانه هستند. پلتفرم کمی به واقعیت جامعه نزدیک‌تر است بنابراین باعث جذب مخاطب شده است. آیا باید به پلتفرم باید به عنوان یه سرگرمی نگاه کنیم یا رسانه؟ این‌که رسانه مردم از جانب بیگانگان باشد، اتفاق بسیار بدی است. سینماگران ما پتانسیل بالایی دارند.

اسماعیل عفیفه: ساترا و همه نهادهایی که وارد نمایش خانگی می‌شوند، باید تعریفی از محتوا ارائه کنند. هر نوع محتوا در دسترس مردم هست. اگر به نمایش خانگی با نگاه فعلی بنگریم، تا دو سال دیگر جمع خواهد شد. گردش مالی بالای شبکه نمایش خانگی بیش از 1000 میلیارد تومان است. با این رقم باید به فعالان این عرصه مدال داد.

مهدی فرجی: ساختارها در ساترا باید طوری تعریف شوند که دوستان کارهای خود را راحت‌تر پیگیری کنند. اگر می‌خواهیم اثری نمایشی ساخته و پخش شود، باید به تعامل برسیم. این جلسات چرخه تعامل را روان می‌کند. اگر مسائل نمایش خانگی در ساترا حل شوند، این صنعت، رونق بسیاری خواهد یافت.

5757

کد خبر 577061
ممیزی بدون حساب و کتاب؛ مشکل اصلی تهیه‌کنندگان با ساترا 2