پنج‌شنبه 8 آذر 1403

منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین امتیاز بزرگی برای رونق صادرات منطقه است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین امتیاز بزرگی برای رونق صادرات منطقه است

قصرشیرین - ایرنا - نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت: منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین امتیاز بزرگی است که بهره‌گیری از این قابلیت و ورود سرمایه‌گذاران برای تولید در این منطقه منجر به رونق اقتصاد، افزایش صادرات، تولید و اشتغال پایدار می‌شود.

شهریار حیدری روز یکشنبه در جلسه شورای اداری قصرشیرین، افزود: این شهرستان با داشتن پتانسیل ها و قابلیت های مرزی، کشاورزی، اقتصادی و منابع آبی متاسفانه از معضل بیکاری رنج می برد از این رو برای ایجاد اشتغال باید تلاش کنیم که کشاورزی منطقه رونق بگیرد.

وی افزود: شهرستان قصرشیرین پتانسیل های بسیار زیادی در حوزه کشاورزی و اقتصادی دارد که بهره گیری از آنها منجر به توسعه استان کرمانشاه و ایجاد اشتغال و از بین بردن معضل بیکاری می شود.

وی همچنین با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش گردشگری با توجه به وجود آثار تاریخی دوران مختلف در قصرشیرین خواستار توجه جدی به این بخش شد و اضافه کرد: اقلیم مناسب این شهرستان می تواند 6 ماه از سال را پذیرای توریست و گردشگران باشد.

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی گفت: با تلاش نیروهای نظامی و امنیتی هم اکنون قصرشیرین با گستره مرزی فراوان و با وجود جریانات خارج از مرز، از امنیت بسیار خوبی برخوردار است و در سایه این امنیت باید با همدلی و هم افزایی برای ایجاد رفاه مردم تلاش کنیم.

حیدری در ادامه از پیگیری لازم برای افزایش سطح زیرکشت اراضی پایاب سد زاگرس و همچنین تخصیص آب از محل سامانه گرمسیری و رفع مشکلات آب روستاهای شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب خبرداد.

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید مسیر را برای حضور گردشگران هموار کنیم زیرا با توجه به منابع محدود دولت و اعتبارات دولتی ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی می تواند منجر به ایجاد رونق و اشتغال شود.

بازگشت مردم به روستاهای مرزی و درجاسازی این روستاها، پیگیری مساله آب روستاهای چم امام حسن (ع) و کرکهرک و تغییر تعرفه برق گرمسیری قصرشیرین، سامان دهی مرزها از دیگر مواردی بود که حیدری از تلاش برای پیگیری آن ها خبرداد.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با 27 هزار تن جمعیت، بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.

*س_برچسب‌ها_س*