جمعه 23 خرداد 1404

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق گفت: در 4 ماه نخست امسال حدود 300 میلیارد تومان پوشاک قاچاق در بازار جمع آوری شده است.

در 5 ماهه امسال 19 میلیارد و 500 میلیون دلار نفت‌خام و نفت کوره صادر شده است.

بر اساس مصوبات جدید وزارت صمت برای واردات 311 کد تعرفه (مربوط به پارچه) ارز نیمایی فقط به تولیدکنندگان تخصیص می یابد و واحدهای بازرگانی باید از سایر رویه های تامین ارز استفاده کنند.

طی 5 ماه نخست امسال 360 هزار و 179 دستگاه خودروی سواری تولید و 339 هزار و 542 دستگاه فروخته شده؛ بنابراین تولید و فروش خودرو نسبت به مدت مشابه پارسال 8 درصد کاهش یافته است.

معاون شرکت توزیع برق استان تهران گفت: با یک درجه گرما 1800 بار به شبکه اضافه و موجب خاموشی‌های ناخواسته می شود. این خاموشی‌ها ناشی از آسیب به تجهیزات و عملکرد حفاظت شبکه است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه، سرپرستان امور فرهنگ، ورزش و گردشگری، امور اقتصاد کلان، امور صنعت، معدن و ارتباطات و امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی را منصوب کرد.

یک کارشناس حقوقی گفت: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات، از مصوبات مترقی کشور است زیرا در این قانون تمام راه‌ها برای سوداگران مسدود شده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 59 سنت معادل 0.77 کاهش به 76 دلار و 34 سنت رسید.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.44 درصد کاهش به 2492 دلار و 32 سنت رسید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کارگران نقش ویژه‌ای در بهره وری اقتصادی کشور دارند، گفت: دولت چهاردهم بهبود محیط کسب کار را با تعامل بخش تعاونی و خصوصی به طور جدی پیگیری می‌کند.

یک کارشناس انرژی گفت: ساخت پالایشگاه‌های کوچک‌مقیاس می‌تواند راهکاری عملی و مثمر ثمر برای حل چالش‌های صنعت نفت ایران، از جمله ناترازی بنزین، باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره مشکلات نظام فعلی توزیع بنزین که باعث بروز ناترازی شده است پرداخت.

رصد هفتگی بازار میوه و صیفی‌جات نشان داد، قیمت خیار دوباره در خرده فروشی‌های سطح شهر افزایش یافته و به مرز 50 هزار تومان در هر کیلو گرم رسیده است.

یک نماینده مجلس گفت: بانک مرکزی هر چه سریعتر اعطای وام 800 میلیونی ساخت مسکن را ابلاغ کند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران وضع هوا گفت: براساس نقشه‌های هواشناسی، موج گرما در کشور تمام شده و از روز جمعه هفته‌جاری روند کاهش دما همراه با تداوم در اکثر نقاط کشور رخ خواهد داد.

نفت در حکمی «سعید توکلی» را به‌عنوان معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران منصوب کرد.