شنبه 1 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

سمنان - مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان از برگزاری مسابقه آنلاین کتابخوانی با موضوع خطبه غدیر در استان خبر داد و گفت: علاقمندان تا 27 تیرماه برای حضور در مسابقه مهلت دارند.

کتاب «دکارت و مابعدالطبیعه ماهیت انسان» نوشته جاستین اسکیری با ترجمه مصطفی شهرآیینی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

رمان «تاریخ خاص تنهایی» نوشته احمد آلتان با ترجمه علیرضا سیف‌الدینی توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شد.

مراسم رونمایی از کتاب «جعبه جادویی؛ مجموعه نمایشنامه‌های کودک و نوجوان» نوشته فرشاد حسن پور فردا دوشنبه 19 تیر در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

نویسنده کتاب «من و آقای همسایه» گفت: زندگینامه ائمه را نمی توان به صورت داستانی نوشت و هرکس که اقدام به نگارش چنین کتاب‌هایی می‌کند به دلیل فقدان اسناد معتبر نمی‌تواند کار مناسبی را ارائه دهد.

یزد - ویژه برنامه «عصر آذر»، روز یکشنبه همزمان با روز ملی ادبیات کودک و نوجوان و بزرگداشت استاد مهدی آذریزدی در کتابخانه مرکزی یزد برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر جامعه‌ای بخواهد پیشرفت کند اول باید کتابخوان شود، بنابراین کتابخوان بودن مردم پایه پیشرفت اقتصادی است.

رئیس فرهنگسرای رسانه از آغاز به کار مدرسه تابستانی رسانه همزمان با فرارسیدن فصل تابستان برای نوجوانان خبر داد.

راوی کتاب «همیشه جهادگر» گفت: رویدادها امانت‌هایی نزد ما هستند که باید به بهترین نحو منتقل شوند، البته باید از ریا دوری کرد تا در این ورطه نیفتیم.

عناوین روزهای هفته حجاب و عفاف توسط شورای فرهنگ عمومی کشور اعلام شد.

کتاب «مواجهه با کوه یخ در اتاق شماره 4؛ روایت اعضای یک گروه درمانی تحلیلی از جلسات فردی و گروهی» نوشته سین زمانیان توسط نشر علم منتشر و راهی بازار نشر شد.

دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: حدود 6 هزار کتابدار در 2800 کتابخانه عمومی در سراسر کشور مشغول ارائه خدمت هستند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: نقل است هر ملتی که تاریخ نمی‌خواند باید آن را دوباره تجربه کند. خیلی از جوان‌های ما از تاریخ گذشته‌شان اطلاع ندارند.

فرشته وحی سه بار بر من نازل شد... تا در این جمع بر پا خیزم و به هر سفید و سیاهی اعلام کنم که علی بن ابی طالب، برادر من، وصی من، جانشین من و امام بعد از من است.

مرکز ایران و فرانسه Centre Franco Iranien با همکاری دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران دوره تابستانی «آموزش تمدن و زبان فارسی» را همانند دوره‌های گذشته به صورت برخط برگزار می‌کند.

رئیس نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی هدی گفت: این نمایشگاه از روز چهارشنبه 21 تیر همزمان با روز عفاف و حجاب، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز می‌شود و تا 26 تیر ادامه دارد.