مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
هر چند که در روزهای اخیر واکسیناسیون جمعی علیه ویروس کرونا در کشور سرعت گرفته است ولی محققان بر واکسیناسیون جمعیت پنهان و آشکار اتباع خارجی ساکن در کشور تاکید دارند؛ چرا که آنها معتقدند این جمعیت پنهان و آشکار در صورت عدم واکسیناسیون، میتوانند به عنوان کانونهای شروع عفونتهای جدی محسوب شوند.
ایسنا نوشت: یک فوق تخصص مهندسی ژنتیک با اشاره به اینکه تمام دریافتکنندگان واکسن باید قبل از تزریق غذای مناسب و کافی بخورند، تاکید کرد که ناشتا واکسن نزنید.
یک فوق تخصص مهندسی ژنتیک با اشاره به اینکه تمام دریافتکنندگان واکسن باید قبل از تزریق غذای مناسب و کافی بخورند، تاکید کرد که ناشتا واکسن نزنید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نوواواکس (Novavax) با تولید واکسن و سایر روشهای درمانی به بسیاری از مردم جهان کمک کرده است تا زندگی سالمتری داشته باشند. این شرکت بیش از یک دهه است که برای بهبود سلامت عمومی در سراسر جهان تلاش میکند. شرکت نوواواکس با توسعه واکسنهای مختلف برعلیه ویروس کرونا، آنفولانزای فصلی، ویروس ابولا (EVD)، سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) و سندرم تنفسی...
یک متخصص تغذیه انتشار برخی مباحث در خصوص ارتباط تغذیه یا رژیم غذایی با گروه خونی را غیرعلمی دانست و گفت: طرح این موضوع در برخی سایت های اینترنتی بیشتر از جنبه تجاری و تبلیغاتی برخوردار است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از واشنگتن پست، جامعه اطلاعاتی آمریکا احتمال اینکه ویروس کووید -19 که بیش از 4 میلیون انسان را در جهان کشته است، به عنوان یک سلاح بیولوژیکی چین توسعه یافته باشد را رد کرده است. آنها همچنین نتوانستند درباره منشا این ویروس هم به یک اجماع برسند. خلاصهای از گزارش طولانی که نهادهای اطلاعاتی آمریکا به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ارائه دادهاند،...
جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارش خود عنوان داشته که بدون همکاری چین نمیتواند درباره این موضوع که ویروس کرونا از یک آزمایشگاه در چین به بیرون نشت کرده، به نتیجه قطعی برسد.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با تاکید بر اینکه کشور در حوزه کشاورزی با محدودیتهای اقلیمی شدیدی هم مواجه است که در راس آن خشکی و خشکسالی قرار دارد، گفت: شوک تولید محصولات اساسی که امسال در خصوص محصولات راهبردی مواجه هستیم و خواهیم بود، مثالی روشن از وضعیت موجود از لحاط محدودیتهای اقلیمی است و تنها راهکار برون رفت از محدودیتهای اقلیمی توسل به علم و فناوری و توسعه عملی و کاربردی...
فعالان و متخصصان عرصه بیوتکنولوژی تاکید کردند که علی رغم مخالفتها و عدم حمایت از تولید داخل و با وجود شرایط سخت تحریمی و مشکلات متعدد دیگر، زیست فناوری دوره بلوغ خود را طی کرده و آورده حداقل 15 هزار میلیارد تومانی در سال 1399 شاهد این مدعی است و این درآمد در سال 1400 به دلیل ورود به بازار کیتهای تشخیصی، واکسنها و داروها، بسیار بیشتر خواهد شد.
از سوی انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران دو نفر از برگزیدگان جایزه کاظمی آشتیانی در حوزه بیوتکنولوژی معرفی شدند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو «زیستفناوری و ویروس کرونا»، «زیست فناوری پزشکی»، «واکسن و داروهای نوترکیب»، «زیست فناوری گیاهی»، «محصولات تراریخته، ویرایش ژنی و ایمنی زیستی» و «زیست فناوری جانوری» محورهای برگزاری این رویداد ملی و بینالمللی است. همچنین، از دیگر محورهای چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی میتوان به «زیستفناوری میکروبی، غذایی، صنعتی...
چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی از فردا، 31 مردادماه کار خود را آغاز میکند.
رییس انجمن بیوتکنوژی از راه اندازی بنیاد پروفسور قره یاضی خبر داد و گفت: از طریق این بنیاد اقدام به اشاعه بیوتکنولوژی به ویژه در حوزه کشاورزی خواهد شد.
مرکز بین المللی مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی برنامه بورسیه شش ماههای را برای زنان محقق و دانشمند زیر 45 سال کشورهای در حال توسعه برگزار میکند.
پروفسور کرمی با بیان اینکه اگر اهمال و عملکرد نادرست دولت "روحانی" موج پنجم کرونا را در کشور گسترده نمیکرد اکنون در وضعیت سفید کرونایی قرار گرفته بودیم، گفت: امیدواریم دولت "آیتالله رئیسی" با اتحاد و بسیج مردمی و کنار گذاشتن اختلافات شر این دشمن را از سر ملت ایران دور کند.
نشست تخصصی «زیستفناوری؛ یک گام به جلو» توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 31 مردادماه جاری برگزار میشود.