مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
فعالان و متخصصان عرصه بیوتکنولوژی تاکید کردند که علی رغم مخالفتها و عدم حمایت از تولید داخل و با وجود شرایط سخت تحریمی و مشکلات متعدد دیگر، زیست فناوری دوره بلوغ خود را طی کرده و آورده حداقل 15 هزار میلیارد تومانی در سال 1399 شاهد این مدعی است و این درآمد در سال 1400 به دلیل ورود به بازار کیتهای تشخیصی، واکسنها و داروها، بسیار بیشتر خواهد شد.
از سوی انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران دو نفر از برگزیدگان جایزه کاظمی آشتیانی در حوزه بیوتکنولوژی معرفی شدند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو «زیستفناوری و ویروس کرونا»، «زیست فناوری پزشکی»، «واکسن و داروهای نوترکیب»، «زیست فناوری گیاهی»، «محصولات تراریخته، ویرایش ژنی و ایمنی زیستی» و «زیست فناوری جانوری» محورهای برگزاری این رویداد ملی و بینالمللی است. همچنین، از دیگر محورهای چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی میتوان به «زیستفناوری میکروبی، غذایی، صنعتی...
چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی از فردا، 31 مردادماه کار خود را آغاز میکند.
رییس انجمن بیوتکنوژی از راه اندازی بنیاد پروفسور قره یاضی خبر داد و گفت: از طریق این بنیاد اقدام به اشاعه بیوتکنولوژی به ویژه در حوزه کشاورزی خواهد شد.
مرکز بین المللی مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی برنامه بورسیه شش ماههای را برای زنان محقق و دانشمند زیر 45 سال کشورهای در حال توسعه برگزار میکند.
پروفسور کرمی با بیان اینکه اگر اهمال و عملکرد نادرست دولت "روحانی" موج پنجم کرونا را در کشور گسترده نمیکرد اکنون در وضعیت سفید کرونایی قرار گرفته بودیم، گفت: امیدواریم دولت "آیتالله رئیسی" با اتحاد و بسیج مردمی و کنار گذاشتن اختلافات شر این دشمن را از سر ملت ایران دور کند.
نشست تخصصی «زیستفناوری؛ یک گام به جلو» توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 31 مردادماه جاری برگزار میشود.
بر خلاف تصورات، واریانتهای نوپدید ویروس کرونا از ابتدای شیوع نه تنها تضعیف نشدهاند، بلکه قدرت بیماریزایی آنها از نظر شیوع، افزایش یافته و سن ابتلا به آن نیز کمتر شده است؛ از این رو محققان ایمونولوژیست تاکید دارند که علاوه بر واکسیناسیون همچنان رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برای جلوگیری از ایجاد کانونهای عفونت ضروری است.
وزیر امور خارجه در دیدار رئیس مؤسسه تولید واکسن فینلای کوبا، همکاری ایران و کوبا در حوزه بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک، به ویژه تولید واکسن را بسیار مهم خواند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ویسنته ورز بنکومو» رئیس موسسه تولید واکسن فینلای کوبا که به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده است بعدازظهر امروز (دوشنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در محل وزارت امور خارجه دیدار و گفتگو کرد. وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به روابط دوستانه دو کشور، همکاری ایران و کوبا در حوزه بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک، به ویژه تولید واکسن...
وزیر امور خارجه در دیدار رئیس مؤسسه تولید واکسن فینلای کوبا، همکاری ایران و کوبا در حوزه بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک، به ویژه تولید واکسن را بسیار مهم خواند.
سفیر کوبا نیز در این دیدار سفر سال گذشته ظریف به این کشور را جهت آغاز همکاری موسسات پاستور ایران و فینلای کوبا برای تولید مشترک واکسن کوید 19 بسیار مهم توصیف کرد.
رئیس یک موسسه واکسنسازی کوبایی با وزیر امورخارجه کشورمان دیدار کرد.
دکتر ویسنته ورز بنکومو رئیس موسسه تولید واکسن فینلای کوبا که به کشورمان سفر کرده است بعد از ظهر امروز با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.
رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از افزایش 70 درصدی فروش محصولات فناوری این پژوهشگاه در سال 99 نسبت سال 98 خبر داد و گفت: علاوه بر آن 30 درصد از مقالات تولید ما حاصل مطالعات مشترک با محققان بینالمللی بوده است.