مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
اقتصادنیوز: دانشمندان استرالیایی با مهندسی ژنتیک روشی جدید برای جلوگیری از تکثیر ویروس کرونا پیدا کردند.
در حالی که تولید و مصرف محصولات تراریخته محل مناقشه موافقان و مخالفین این حوزه است، محققان این حوزه با توجه به تغییر اقلیم و کمبود منابع آبی و پدیده مخرب و غیر قابل بازگشت فرونشست بر توسعه محصولات مبتنی بر بیوتکنولوژی و تراریخته تاکید دارند؛ چرا که با این فناوری علاوه بر ایجاد امنیت غذایی میتوان از تخریب محیط زیست نیز جلوگیری کرد.
پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در پروژههای مرتبط با ویروس درمانی سرطان از علاقه مندان دعوت به همکاری می کند.
پروفسور علی کرمی متخصص بیوتکنولوژی پزشکی و فوقتخصص مهندسی ژنتیک با بیان اینکه در حوزه تولید واکسن مرز دانش را شکستیم، گفت: ایران، همزمان بر روی پنج پلتفرم واکسن کار کرد این در حالی است که امریکا 2 واکسن و انگلیس یک واکسن تولید کرد.
بیماری کووید 19 با تمام عوارضی که از خود در سراسر دنیا برجای گذشته است، هنوز به طور کامل مهار نشده و هر روز خبرهای تازه ای از نوع جهش یافته و تاخت و تاز این ویروس در جهان به گوش می رسد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: تیمی از محققان استرالیایی در جریان مطالعات خود به اطلاعات جدیدی درباره منشاء ویروس کرونا در جهان دست یافتهاند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری افه، مرحله سوم آزمایشهای انسانی آبدالا مطابق با استانداردهای بینالمللی، اواسط ماه مارس (اسفند - فروردین) با مشارکت 48 هزار داوطلب 19 تا 80 سال آغاز شد. تلویزیون دولتی کوبا در حالی از کارآیی 92.2 درصدی این نمونه واکسن تولیدی مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کوبا خبر داد که جزئیات دقیقتر آن به زودی منتشر خواهد شد. این دومین...
به تازگی طرح اولیه یک لباس شنای هوشمند رونمایی شده که پارچه آن از یک باتری مهندسی شده ساخته می شود و مجهز به سیستم هوش مصنوعی است.
«آرلو، پسر تمساحی» انیمیشن کودکانه و سرگرمکننده نیست، بلکه منظومهای از کدها، پیامها و القائات «خاص» و مخوف است که علیالاصول هیچ ربطی به دنیای معصومانه کودکان ندارد.
یک جامعه شناس گفت: با توجه به اینکه زندگی ماشینی یک سبک است و در روح انسان ها رسوخ می کند، مهم ترین اثر آن ایجاد کم تحرکی در انسان هاست که این امر سبب افزایش بروز بیماری های قلبی عروقی، سکته های مغزی، سرطان ها، افزایش فشار، چربی و قند خون می شود.
واکسن هراسی واژه ای نو در بین مردم است که با راه افتادن این جنبش از کشور آمریکا و انتشار مطالبی نادرست در مورد واکسن و ایجاد اضطراب و ترس در بین مردم باعث کم شدن تمایل مردم برای تزریق واکسن شد است.
اقتصادنیوز: یک تیم بزرگ بینالمللی موفق شدند با مهندسی ژنتیک سلولهای T راهی برای درمان و مقابله با سرطان لوزالمعده بیابند.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یک تیم بزرگ بینالمللی موفق شدند با مهندسی ژنتیک سلولهای T راهی برای درمان و مقابله با سرطان لوزالمعده بیابند.
دکتر بهزاد قره یاضی از بنیانگذاران پژوهشکده بیوتکنولوژی و مجری طرح برنج تراریخته معتقد بود: سالانه در میان سکوت مسوولان، بین سه تا پنج میلیارد دلار محصولات تراریخته وارد کشور میشود در حالیکه تاکنون اجازه رهاسازی این محصولات به محققان داده نشده، که این امر از فناوری هراسی مسوولان ناشی میشود.