مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF)، فناوری زیستی یکی از راه حلهای حیاتی مقابله با ابرچالشها در دنیای امروز است. مسئله بهداشت و سلامت بشر و مبارزه با بیماریهای واگیردار و غیرواگیر، تأمین غذای پایدار برای جمعیت روبهرشد جهان، تغییرات آبوهوا و مسائل زیستمحیطی و همچنین تأمین انرژی برخی از ابر چالشهای دنیای کنونی و آینده است که جوامع...
در قرن هفدهم، اهل فن موجوداتی را میساختند که نامشان «آوتومتا» یعنی موجود خودکار بود. مثلا یک اردک ساخته بودند که بالهایش را تکان میداد و کواککواک میکرد. در ساعتهای آن دوره هم خروسهایی کار گذاشته بودند که سر ساعت بیرون میآمد و قوقولی قوقو میکرد. یک عده از آدمها وقتی با این پدیدهها مواجه میشدند، فکر میکردند این موجودات روح دارند و واقعا زندهاند... همین الان در کنیا افرادی...
تیمی از محققان دانشگاه ملی سئول در کره جنوبی اولین تراریخته جهان را مهندسی کردند؛ به این معنی که حاوی مواد ژنتیکی است که به طور مصنوعی به DNA موجود اضافه شده است.
یکی از مشهورترین ماشینهای تاریخ مسابقات رالی، یک پژو 405 خاص به رانندگی آری واتانن فنلادی بود.
این تغییر ژنتیک ممکن است باعث بروز مشکلات گوارشی در گاوها شود، چون متان از میکروبهایی بهوجود میآید که در دستگاه گوارش این حیوانات وجود دارد. درنتیجه لازم است بررسیهای بیشتری صورت بگیرد تا اثر این تغییر بر گاوها مشخص شود.
امنیت و سلامت غذایی مورد تاکید دولتمردان و متولیان بوده که تحقق آن برای جمعیتی 90 میلیون نفری به راحتی به دست نمیآید.
دیجیاتو نوشت: دامها مسئول 14.5 درصد از تولید گازهای گلخانهای جهان هستند. ازاینرو، دانشمندان میخواهند شرایط را تغییر دهند و برای اولینبار در تاریخ، درحال پرورش گاوهایی هستند که کمتر گاز متان تولید میکنند و با محیطزیست سازگاری بیشتری دارند.
ذرتهای دامی ارز یارانهای دارند و سایر ذرتها از جمله ذرتهای مصرفی صنایع غذایی از این موهبت محروم هستند از این رو ذرتهای دامی در شبکه توزیع دارای نشتی بوده و سر از صنایع غذایی درمیآورند.
بلوار کوانتوم جایی در چین است که با قدم زدن در آن میتوان شرکتهای متعددی را دید که به معنای واقعی کلمه روی لبه تکنولوژی حرکت میکنند؛ شرکتهایی که تا چند سال قبل وجود خارجی نداشتند. اکونومیست در گزارشی به شهری پرداخت که در کانون توجه سیاستگذاران چینی قرار گرفته و قرار است مدل آتی این کشور را شکل دهد. شهر «هِفِی»، پایتخت استان آنهویی، با در خود جای دادن تعداد زیادی از شرکتهای حوزه...
دانشمندان در آزمایشی با یک ابزار رابط الکتروژنتیک موفق به کنترل انسولین در موشهایی با بافت پانکراس انسانی شدهاند.
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تفاهم نامهای با شرکت نوسازی عباس آباد به منظور آبیاری بهینه فضای سبز کتابخانه ملی به امضا رساند.
تحقیق جدیدی که توسط ETH Zrich در سوئیس صورت گرفته حکایت از آن دارد که دستگاههای پوشیدنی آینده و شاید حتی چند ایمپلنت و به کارگیری مهندسی ژنتیک بتواند به صورت مستقیم باعث بهبود سلامت افراد شوند.
تهران - ایرنا - پنجمین همایش بینالمللی و سیزدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی (زیستفناوری) ایران با شعار «جهان آینده؛ جهان بیوتکنولوژی است» 16 تا 18 مهر و به همت انجمن بیوتکنولوژی و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری برگزار میشود.
این گزارش محصول دیدگاههای بیش از 90 کارشناس از 20 کشور جهان است و معتقد است که این فناوریهای جدید قدرت این را دارند که صنایع را توسعه دهند، اقتصاد را رشد دهند و زندگی را بهبود بخشند.
تهران - ایرنا - دانشمندان با بهرهگیری از مهندسی ژنتیک موفق به بکرزایی در مگس میوه شدند.