مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
دمای پایینتر ممکن است قلب شما را گرم نکند، اما میتواند برایتان عمر طولانیتری به همراه داشته باشد.
احتمالا هوای سرد، تاثیر مثبتی بر طول عمر دارد و سرما میتواند پروتئینهای آسیبدیده را از سلولها حذف کند.
تحقیقات نشان میدهد که احتمالا هوای سرد، تاثیر مثبتی بر طول عمر دارد.
احتمالا هوای سرد، تاثیر مثبتی بر طول عمر دارد و سرما میتواند پروتئینهای آسیبدیده را از سلولها حذف کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، این پژوهشگاه در راستای ترویج علم و فناوری زیستی و با توجه به یکی ارزشهای بنیادی این پژوهشگاه در توسعه دانش و مهارتهای نیروهای انسانی متخصص و متعهد در حوزههای مختلف زیست فناوری، برنامههایی در راستای توانمندسازی استعدادهای برتر در حوزههای مرتبط با مهندسی ژنتیک و زیست فناوری اجرایی...
تهران - ایرنا - پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری در راستای ترویج علم و فناوری زیستی و برای توانمندسازی استعدادهای درخشان برنامههای مختلفی را از جمله کارگاه آشنایی با گیاهان تراریخت و ایمنی زیستی با حضور دانشآموختگان سمپاد برگزار کرد.
محققان با اصلاح ژنتیکی گونهای از باکتری «ای. کولی» و مقاوم ساختن آن در برابر همه انواع عفونتهای ویروسی، به پیشرفت خیرهکنندهای در زمینه مهندسی ژنتیک و بیولوژی مصنوعی (synthetic) دست یافتند.
تهران - ایرنا - محققان با اصلاح ژنتیکی گونهای از باکتری «ای. کولی» و مقاوم ساختن آن در برابر همه انواع عفونتهای ویروسی، به پیشرفت خیرهکنندهای در زمینه مهندسی ژنتیک و بیولوژی مصنوعی (synthetic) دست یافتند.
داریوش زاوادسکی در نقاشیهای خودش دنیایی کابوسوار و جهنمی را خلق کرده است که موجودات آن مثل ترکیبی اهریمنی از جانور و ماشین به نظر میرسند.
کتاب «شغلهای رؤیایی در علوم» نوشته کریس اکسلاد با ترجمه مجید عمیق توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر و راهی بازار نشر شد.
محمدجواد غلامرضا کاشی دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در ماهنامه اندیشه پویا نوروزی نوشت: میتوان وجه ممیز ایران امروز را دو خصیصه خلاصه کرد؛ اول آگاهی به سرشت متکثر خود. دوم مشارکت عملی به مثابه شرط پذیرش هر فرآیند و آرمان به حسب خصیصهی نخست. جامعه به سرشت متکثر خود آگاه شده است. یکی بودگی را باور نمیکنند.
دانشمندان یک باکتری روده را بهگونهای مهندسی کردند که بتواند سلولهای سرطانی را شناسایی و نابود کند.
دیجیاتو نوشت: دانشمندان در روشی تازه توانستهاند یک باکتری روده را بهگونهای مهندسی کنند که بتواند سلولهای سرطانی را شناسایی و نابود کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، افتتاحیه هفدهمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی ژنتیک با حضور پژوهشگران از کشورمان و دانشمندانی از کشورهای عراق ترکیه آلمان ایتالیا ژاپن به صورت حضوری و برخط صدای این برنامه مختار جلالی ضمن خوش آمد گویی به پژوهشگران اظهار داشت: قدمت علم ژنتیک در ایران بسیار کهن است، ایرانیان بیش از پنج هزار سال قبل با علم اصلاح نژاد که مبتنی بر ژنتیک است...
«سم آلتمن» خبرسازترین مرد سال سراغ افزایش طول عمر رفت تا روند پیری را معکوس کند.