موج همدلی جهادگران در مناطق زلزلهزده / حضور 30 جهادگر بستکی در روستای سایهخوش
ظهرابی گفت: سه گروه جهادی که شامل 30 نفر هستند از روز گذشته تا کنون با کمک سایر ارگان ها و نهادها به امداد رسانی و آوار برداری، تهیه و پخت غذا و.... مشغول هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ظهرابی، مسئول بسیج سازندگی شهرستان بستک در گفتوگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: با توجه به زمین لرزه ای که روز گذشته در غرب هرمزگان به وقوع پیوست به خصوص در روستای سایه خوش سپاه بستک در ساعات اولیه سه گروه جهادی را به منطقه زلزله زده اعزام کرد.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان بستک عنوان کرد: سه گروه جهادی که شامل 30 نفر هستند از روز گذشته تا کنون با کمک سایر ارگان ها و نهادها به امداد رسانی و آوار برداری، تهیه و پخت غذا و.... مشغول هستند.
ظهرابی مطرح کرد: سپاه ناحیه بستک گروه های جهادی متخصص را آماده کرده که ان شاالله امروز به مناطق زلزله زده اعزام می کند.
وی با اشاره به ارسال و استقرار یک دستگاه بیل میکانیکی از بستک به مناطق زلزله زده خاطر نشان کرد: با توجه به تعاملاتی که بسیج سازندگی با ادارات شهرستان بستک دارد در صدد هستیم وسایل لجستیکی، وسایل نقلیه، لودر و برزیدل و کامیون به منطقه بفرستیم.
انتهای پیام /