مکانیزه کردن تولید راه نجات صنعت نان
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا اکبرنیا عضو هیات مدیره گروه صنعتی آذربایجان افخمی از باسابقهترین تولید کنندگان دستگاههای تولید نان در کشور با اشاره به مزایای بیشمار مکانیزه کردن واحدهای نانوایی تصریح کرد: امروز و با توجه به اهمیت موضوع آرد مصرفی در کشور، یکی از راههای برون رفت از مشکلات در حوزه نان سنتی مکانیزه کردن دستگاههای تولید نان است. وی تصریح کرد: بهره وری...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا اکبرنیا عضو هیات مدیره گروه صنعتی آذربایجان افخمی از باسابقهترین تولید کنندگان دستگاههای تولید نان در کشور با اشاره به مزایای بیشمار مکانیزه کردن واحدهای نانوایی تصریح کرد: امروز و با توجه به اهمیت موضوع آرد مصرفی در کشور، یکی از راههای برون رفت از مشکلات در حوزه نان سنتی مکانیزه کردن دستگاههای تولید نان است. وی تصریح کرد: بهره وری و صرفه جویی در مصرف آرد و کاهش قابل ملاحظه ضایعات نان و همچنین کاهش چشمگیر هزینهها و افزایش بهداشت تولید نان از مزایای مهم مکانیزاسیون سازی صنعت نان سنتی است که ارتباط مستقیمی با رفع مشکلات نانوایان زحمت کش کشور دارد و میتوان گفت امروز این اتفاق یک ضرورت انکار ناپذیر است. اکبرنیا افزود: امروز قیمت عرضه نان و در مقابل هزینه تولید آن باعث بروز گلایهها و مشکلات برای قشر زحمت کش نانوا شده است و تولید این محصول ارزشمند و مهم با دستگاههای تمام اتوماتیک راه حل مناسبی برای کاهش این مشکلات است.
عضو هیات مدیره گروه صنعتی آذربایجان افخمی در ادامه در مورد مشکلات صاحبان صنعت تولید دستگاههای تولید نان افزود: یک پروژه تحقیقاتی تا به مرحله تولید و تجاری سازی برسد بعضا سالها زمان میبرد، ولی متاسفانه امروز یکی از مشکلات پیش روی تولید کنندهایی که محصولی بر پایه دانش بنیان تولید میکنند معضل کپی برداری غیر قانونی است که حل این مشکل نیازمند حمایت مسؤولان مربوطه از مخترعان و تولیدکنندگان است و خروجی این حمایت افزایش تولید و اشتغال زایی خواهد بود.