سه‌شنبه 3 شهریور 1405

میرتاج‌الدینی: تزریق 150 میلیون دز واکسن نشان دهنده عزم دولت برای مهار کرونا بود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
میرتاج‌الدینی: تزریق 150 میلیون دز واکسن نشان دهنده عزم دولت برای مهار کرونا بود

تهران - ایرنا - نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: تزریق 150 میلیون دز واکسن در کشور نشان دهنده عزم جدی مسئولین دولت برای مهار کرونا است.

حجت الاسلام میرتاج‌الدینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت ایرنا، به صفر رساندن آمار فوتی کرونا را اقدام بسیار ارزشمند وزارت بهداشت و دولت سیزدهم دانست و افزود: موفقیت دولت سیزدهم و وزارت بهداشت را به همه مسئولین دولت و همچنین به ملت ایران تبریک عرض می کنم.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در ابتدای کار خود وعده هایی داده بود، اظهار داشت: یکی از این وعده‌ها مهار کرونا و به صفر رساندن آمار فوتی بود که خوشبختانه امروز این وعده محقق شد.

میرتاج الدینی تاکید کرد: وقتی خبر به صفر رسیدن آمار فوتی کرونا را شنیدم، بسیار خوشحال شدم و دوست داریم که هیچ یک از هموطنانمان به خاطر کرونا فوت نکند.

نائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: آنهایی که عملکرد دولت سیزدهم در مقابله با کرونا را زیر سوال می بردند، امروز وقتی خبر به صفر رسیدن فوتی کرونا را شنیدند، غیرت داشته باشند و در تقدیر و تشکر از دولت حداقل یک توئیت بزنند.

به گزارش ایرنا، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 12 خرداد پس از اعلام روز بدون فوتی کرونا در پیامی گفت: امروز روز بدون فوتی ناشی از کرونا در کشور ثبت شد نباید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فراموش شود. وی افزود: پس از دو سال و 100 روز مقابله ملت قدرتمند ایران با کرونا و درحالی‌که در آمریکا و اروپا آمار تلفات بالایی گزارش می‌شود، ایران نخستین روز بدون فوت کرونا را تجربه کرد.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: توصیه‌ها و دستور العمل های بهداشتی را تا جشن پایان کرونا رعایت کنیم.

طبق اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا کنون 64 میلیون و 552 هزار و 393 نفر دُز اول، 57 میلیون و 870 هزار و 337 نفر دُز دوم و 27 میلیون و 567 هزار و 581 نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به 149 میلیون و 990 هزار و 311 دُز رسید.

458 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

برچسب‌ها