شنبه 25 اسفند 1403

نبویان: دو قطبی‌سازی به بهانه حجاب ممنوع است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
نبویان: دو قطبی‌سازی به بهانه حجاب ممنوع است

نماینده تهران در مجلس گفت: دو قطبی‌سازی در جامعه ممنوع است و نباید به بهانه‌هایی مانند حجاب یا معیشت، اختلافات را دامن زد.

- اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمود نبویان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در سخنانی در فضای مجازی به موضوعاتی همچون حجاب، دو قطبی‌سازی در جامعه و اولویت حفظ نظام جمهوری اسلامی پرداخت.

وی با اشاره به تصویب قانون حجاب قبل از سقوط سوریه، تاکید کرد که دشمنان به دنبال ایجاد اختلافات داخلی و دو قطبی‌سازی در ایران هستند و باید از این امر جلوگیری شود.

نبویان با انتقاد از برخی رفتارهای تندروانه در جامعه، گفت: بعضی افراد با اقدامات تندروانه خود باعث ایجاد بحران و بی‌اعتمادی به نهادهای نظام می‌شوند. این اقدامات نه تنها کمکی به حفظ نظام نمی‌کند، بلکه باعث تضعیف آن می‌شود.

وی افزود: دو قطبی‌سازی در جامعه ممنوع است و نباید به بهانه‌هایی مانند حجاب یا معیشت، اختلافات را دامن زد.

وی همچنین به موضوع عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: برخی افراد در مورد تاخیر در اجرای این عملیات، اتهاماتی را به دولت، مجلس و فرماندهان نظامی وارد کردند که این اتهامات کذب محض است. اینگونه رفتارها باعث ایجاد بی‌اعتمادی در جامعه می‌شود و باید از آنها پرهیز کرد.

نبویان با تاکید بر لزوم حفظ نظام جمهوری اسلامی، گفت: حفظ اصل نظام از هر چیزی مهم‌تر است. اگر نظام حفظ نشود، نه حجاب می‌ماند و نه نماز. هر چیزی که باعث تضعیف نظام شود، باطل است.

وی با اشاره به سوریه افزود: تا زمانی که بشار اسد در قدرت بود، اسرائیل نتوانست به سوریه وارد شود، اما پس از سقوط نظام، اسرائیل به راحتی وارد شد. این نشان می‌دهد که حفظ نظام اولویت اصلی است.

وی در پایان با اشاره به اسلامیت نظام، گفت: اسلامیت نظام به دو چیز مهم وابسته است: رهبری که نائب امام زمان باشد و احکام شرعی. این دو موضوع را در کلیپ بعدی به طور کامل توضیح خواهم داد.

نبویان با تاکید بر لزوم جلوگیری از اقدامات تندروانه و بحران‌ساز، از همه خواست تا به حفظ نظام و وحدت جامعه کمک و از دو قطبی‌سازی پرهیز کنند.