سه‌شنبه 6 آذر 1403

نجات بازیگر یک مستند از اعدام

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
نجات بازیگر یک مستند از اعدام

یک نوجوان محکوم به اعدام که در مستند سینمایی «خط باریک قرمز» بازی کرده بود، از حکم اعدام نجات یافت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلم، فرزاد خوشدست کارگردان مستند سینمایی «خط باریک قرمز» با اشاره به روایت مستندگونه این فیلم از تعدادی مجرم نوجوان در کانون اصلاح و تربیت گفت: یکی از بچه‌هایی که در این فیلم همکاری کرد و به لحاظ روحی روی او کار درمانی شده بود، به دلیل اتهام به قتل، به قصاص محکوم شده بود و حالا نجات فیزیکی هم برای او اتفاق افتاد. او که سنش از 18 سال رد شده، برای گرفتن رضایت باید مبلغ زیادی پرداخت می‌کرد و اگر این پول فراهم نمی‌شد قطعا قصاص اجرا می‌شد.

وی افزود: خوشبختانه با پی‌گیری‌های انجام شده و کمک‌ها با تامین مبلغ ریالی مورد نظر برای خانواده مقتول، رضایت یکی از آن‌ها کامل جلب شده است و حکم اعدام از گردن میلاد برداشته شد و تا به حال نیز بیش از 50درصد از مبلغ درخواستی شاکی دوم هم تأمین شده و حالا بازیگر «خط باریک قرمز» از حکم اعدام نجات یافت.

بر اساس پروانه نمایش این فیلم، تماشای مستند سینمایی «خط باریک قرمز» به گروه سنی زیر 12 سال، توصیه نمی‌شود.

این فیلم بر مبنای تئوری تأثیر سایکودرام بر کاهش خشونت و تأثیرات مثبت آن بر تغییر شخصیت افراد بزهکار و مجرم طراحی شده که با نتیجه‌ای درخشان به یک پایان‌بندی رسیده است.

«خط باریک قرمز» تاکنون موفق به دریافت جوایزی چون بهترین فیلم هنرو تجربه در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت، بهترین فیلم با موضوع آسیب‌های اجتماعی در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت، بهترین فیلمبرداری در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت و نیز جایزه ویژه سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت شده است.

همچنین این فیلم جایزه نت‌پک را در سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر دریافت کرد.

این اثر پیشتر نامزد نهایی بهترین فیلم در یازدهمین دوره آسیاپاسیفیک استرالیا و نامزد بهترین مستند سال در جشن خانه سینما شده بود.

عوامل این مستند سینمایی عبارتند از: پژوهش، نویسنده و کارگردان: فرزاد خوشدست، با حضور: توماج دانش بهزادی - فرهاد اصلانی - هنگامه قاضیانی - امیر دژاکام - افشین هاشمی - آرش آبسالان - یاسرخاسب و همراهی نوجوانان کانون اصلاح و تربیت، تهیه کنندگان: نگار اسکندرفر، فرزاد خوشدست - فیلمبرداری: مرتضی پورصمدی با همکاری فرزین خسروشاهی، تدوین: آرش زاهدی اصل، صدابردار: محمود کاشانی، صداگذاران: بهروز شهامت - شاهین خاکپور، موسیقی: صبا ندایی، طراح صحنه ودکور: محمدرضا موحدی، طراح لباس: الهام شعبانی، طراح گریم: محمدرضا عباسی، اتالوناژ: کامران سحرخیز - فربد جلالی، تروکاژ: احمد رضایی راد - نازنین رفاهی، عکاس: ارسلان امانتی، دستیارکارگردان و برنامه ریز: محسن بنی هاشمی، مدیر تولید و مجری طرح: دری رضایی.

انتهای پیام