نخستین مدرسه بینالمللی کسب و کار آغاز شد
به گزارش خبرگزاری دانشجو، با حضور مدیر مدرسه بینالمللی کسب و کار، نخستین مدرسه بین المللی کسب و کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور اساتید مجرب برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور از 15 بهمن آغاز شد. این رویداد توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تمرکز بر ارائه به روزترین مطالب در بخشهای نوآوری، بازاریابی، اقتصاد، مالی، کارآفرینی، استراتژی و همچنین سمینارهای شغلی علاقمند شده است. علی...
به گزارش خبرگزاری دانشجو، با حضور مدیر مدرسه بینالمللی کسب و کار، نخستین مدرسه بین المللی کسب و کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور اساتید مجرب برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور از 15 بهمن آغاز شد. این رویداد توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تمرکز بر ارائه به روزترین مطالب در بخشهای نوآوری، بازاریابی، اقتصاد، مالی، کارآفرینی، استراتژی و همچنین سمینارهای شغلی علاقمند شده است.
علی ضیایی مدیر مدرسه بین المللی کسب و کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تکامل و بلوغ بخشهای گوناگون حوزه کسب و کار و لزوم مدیریت حرفهای کسب و کار گفت: امروزه به دلیل رشد گسترده صنایع و خدمات در سطح بین المللی و نیز ناتوانی دورههای آکادمیک در پاسخ به نیازها، دانشگاه صنعتی امیرکبیر اولین مدرسه بین المللی کسب و کار را با رویکرد استفاده از جدیدترین مباحث آکادمیک در کنار تجربه شغلی برگزار میکند. دانشگاهها به عنوان مرکز اصلی تولید علم وپرورش نیروی انسانی جزئی از زیست بوم فناوری و نوآوری مطرح هستند. توسعه کشور و ارتقاء استاندارد زندگی در آن مستلزم بهبود و ارتقاء کیفیت مدیریت در سازمانهای اقتصادی و اجتماعی است. با بهبود مدیریت است که میتوان بهره وری را افزایش داد و از ظرفیتها و امکانات موجود کالا و خدمات بیشتری را تولید نمود و ظرفیتهای زیادتری را بوجود آورد. بهبود مدیریت نیز مستلزم آگاهی و تسلط به دانش مدیریت است. امروزه مدیریت به عنوان یکی از شاخههای معرفت بشری پیشرفت زیادی نموده است و آموزش و تحقیق در زمینه آن گسترش فراوانی یافته است. باتوجه به اهمیت مدیریت در رشد و ارتقاء سازمانها و جوامع، نظامهای آموزش عالی کشورها آموزش و تحقیق در حوزه مدیریت را از نظر کیفی و کمی به سرعت توسعه داده اند. اما نکته بسیار مهم آن است که صرفا آموزش نمیتواند به افراد و سازمانها در راه رسیدن به اهداف خویش کمک کند. آموزشهای کسب و کار باید با توجه به اصول و روشهای علمی و همچین با رویکرد کاربردی مهارتی بنا گذاشته شوند تا نتیجه به دست آمده نیازهای موجود را برطرف سازد در غیر این صورت آموزشها بی فایده و حتی در مواردی باعث هدر دادن سرمایهی مالی و زمانی میشوند.
این دوره با رویکرد ارزش آفرینی و ایجاد قابلیت تحلیل سریع کسب و کار طی یک ماه از 15 بهمن لغایت 15 اسفند توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد و در پایان به شرکت کنندگانی که موفق یه طی نمودن دوره مطابق با ضوابط دانشگاه صنعتی امیرکبیر شوند گواهی نامه پایان دوره از دانشگاه امیرکبیر اعطا میگردد.
ذکر این نکته لازم است که این دوره کاملا به زبان انگلیسی و به صورت آنلاین برگزار میشود و مخاطبان در سرتاسر دنیا نیز میتوانند به راحتی در این دوره حضور یابند.