پنج‌شنبه 8 آذر 1403

نسخه صوتی زائران کوهستان مه آلود و بانوی اعتدال بهاران منتشر شدند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نسخه صوتی زائران کوهستان مه آلود و بانوی اعتدال بهاران منتشر شدند

دو کتاب صوتی «زائران کوهستان مه آلود» و «بانوی اعتدال بهاران» توسط انتشارات نیستان منتشر و روانه بازار شدند.

دو کتاب صوتی «زائران کوهستان مه آلود» و «بانوی اعتدال بهاران» توسط انتشارات نیستان منتشر و روانه بازار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دو کتاب صوتی «زائران کوهستان مه آلود» و «بانوی اعتدال بهاران» به‌تازگی توسط انتشارات نیستان منتشر و روانه بازار شده‌اند.

«زائران کوهستان مه آلود» نوشته محمدرضا بایرامی داستانی با محوریت سفری به کوهستانی رازآمیز در روستایی است که هر ساله با مراسم مذهبی سنتی خود، بسیاری را از گوشه و کنار کشور به سویش می‌کشد تا نفسی یا شاید دیداری تازه کنند. اما در این مسیر مسائل و مشکلاتی گریبان مسافران داستان را می‌گیرد تا با به جا آوردن رسم رفاقت و دوستی و خطر کردن برای یکدیگر، حکمت‌هایی از زندگی را با خود به ارمغان ببرند.

زائران کوهستان مه آلود با استفاده از تم سفر برای خلق اثر داستانی و حضور فراز و فرودهای داستانی بسیار که در کشاکش سفر برای حاضران در آن شکل می‌پذیرد و رازآمیز شدن بستر داستانی، به افزایش جذابیت داستان بسیار کمک کرده است.

نسخه صوتی این‌کتاب با صدای پیمان قریب‌پناه با مدت 5 ساعت و 41 دقیقه به قیمت 75 هزار تومان عرضه شده است.

بانوی اعتدال بهاران دیگر کتاب صوتی نشر نیستان مجموعه‌ای از شعرهای معاصر ایرانی سروده امیرحسین مدرس شامل غزل و شعر سپید و شعر نیمایی است با صدای شاعر که به مدت 1 ساعت و 18 دقیقه و قیمت 12 هزار تومان منتشر شده است.

در معرفی این کتاب آمده است:

می‌دانیم که شعر فارسی عرصه‌های گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرن‌ها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر به‌دست داده است. حضور شعر در همه عرصه‌ها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بی‌محابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفت‌اقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشه‌های اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدان‌گونه که هیچ جامعه‌ای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشه‌هایش بی‌نیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.