نظریه نسبیت عام
نظریه نسبیت عام
افرادی که در ارتفاعات زندگی میکنند، کمی سریعتر از افرادی که در فضا - زمان در سطح دریا زندگی میکنند، پیر میشوند. نتایج تحقیقات و یافتههای جدید علمی میتوانند به شما برای افزایش طول عمر و جلوگیری از پیری کمک کنند. تحقیقات جدید نشان میدهد که تنهایی، انزوای اجتماعی و زندگی انفرادی میتواند سالها از عمر افراد کم کند. این کاهش عمر در مبتلایان به بیماریهای قلبی به مراتب بیشتر است. بر...
دانشمندان سیاهچاله ای فوق پرجرم را با جرمی حدود 33 میلیارد برابر خورشید کشف کردهاند که یکی از بزرگترین سیاهچالههایی است که تاکنون کشف شده است.
زمانی که ستارهشناسان عبور نور از یک ابرسیاهچاله را شبیهسازی کرد، مسیر طی شده توسط نور از یک کهکشان دور با مسیر مشاهده شده در زندگی واقعی مطابقت داشت.
«سم آلتمن» خبرسازترین مرد سال سراغ افزایش طول عمر رفت تا روند پیری را معکوس کند.
شما به سفر خودتان میروید و هرگز با سرعتی بیشتر از سرعت نور سفر نخواهید کرد و به همینترتیب ممکن است خودتان را در گذشته ببینید، جایی که از آنجا شروع کرده بودید؛ اما در گذشته خودتان.
متن کوتاه در مورد تنهایی و ارامش متن تنهایی متن غمگین تنهایی کوتاه
مطالعهای جدید نشان میدهد نوعی راه رفتن به سبک طنزآمیز، به مدت تنها 11 دقیقه در روز، خطر ابتلا به بیماریهایی که موجب مرگومیر میشوند را کاهش میدهد و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
مطالعهای جدید نشان میدهد نوعی راه رفتن به سبک طنزآمیز، به مدت تنها 11 دقیقه در روز، خطر ابتلا به بیماریهایی که موجب مرگومیر میشوند را کاهش میدهد و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی اندکی کندتر از افراد روی زمین پیر میشوند.
مهدی گلشنی میگوید مراکز پژوهشی و دانشگاهی ما آنچنان که باید اخلاق محور نیستند! اخلاق در جامعه ما حاکم نیست و این نقطه ضعفی است که بزرگی چون آیت الله مصباح یزدی هم به آن تذکر داده بود.
هر مسئله ریاضی که تاکنون حل نشدهاست، بههیچوجه ساده نیست. حل این مسائل یا کلا غیرممکن است یا با تکنیکهای کنونیقابل حل نیست. با اینحال، در دنیای ریاضی مسائلی وجود دارد که ساده بهنظر میرسد؛ آنقدر ساده که هرکسی با دانشی ابتدایی از ریاضی میتواند آنها را درک کند، اما اثبات این مسائل بهقدری دشوار است که هیچکس موفق به حل آنها نشدهاست. در ادامه با فهرستی از مسائل بهظاهر ساده...
ایسنا نوشت: تصاویر هابل یک ستاره را تنها هشت ساعت پس از تبدیل شدن به یک ابرنواختر نشان میدهد و این مشاهدات تازه کشف شده، نور جدیدی را بر روی برخی از اولین ستارگان جهان میافکند.
کشف 2022 AP7 که در صورت برخورد با زمین بسیار آسیبرسانتر از واقعه چلیابینسک خواهد بود، تنها به لطف دوربین فوق حساس موسوم به «دوربین انرژی تاریک» (DEC) در «رصدخانه میانآمریکایی سرو تولولو» (CTIO) در شیلی امکانپذیر شد که طی ساعتهای گرگ و میش که این سیارکها را میتوان در دو دوره 10 دقیقهای در هر روز شناسایی کرد، آسمان را بررسی میکرد.
ایسنا نوشت: سیارکی که ستارهشناسان نام آن را "قاتل سیاره" گذاشتهاند، تاکنون در تابش خورشید مخفی مانده بود.