نظریه نسبیت عام
نظریه نسبیت عام
احتمالا فقط تعداد کمی سیارک نزدیک به زمین با اندازههای مشابه برای یافتن باقی مانده است و این سیارکهای بزرگ کشفنشده احتمالا مدارهایی دارند که در بیشتر مواقع آنها را در مدار زمین و زهره نگه میدارد.
سیاهچالههای مورد بحث چندین برابر جرم خورشید بودند و تخمین زده میشود که سیاهچاله بزرگتر در این منظومه دوتایی حدود 40 برابر جرم خورشید، جرم داشته باشد.
یافته های اخیر از تحقیقات این ماهواره نشان می دهد نظریه هم ارزی ضعیف اینیشتین همچنان شکست ناپذیر باقی مانده است.
یک اصل اساسی نظریه نسبیت عام انیشتین به تازگی از آزمونی دشوار سربلند بیرون آمده است.
ما به طور کامل نمیدانیم که چگونه سیاهچالههای کلانجرم تا این اندازه بزرگ میشوند، اگرچه نشانههایی وجود دارد که نشان میدهد آنها ممکن است به دلیل ادغام سیاهچالههای دوتایی شکل بگیرند.
پژوهشگران دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، یک سیاهچاله ابرپرجرمی را کشف کردند که یک میلیون برابر خورشید جرم دارد.
تهران - ایرنا - پژوهشگران دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف موفق شدند یک سیاهچاله ابرپرجرمی را کشف کنند که یک میلیون برابر خورشید جرم دارد.
پژوهشگران فیزیک دانشگاه صنعتی شریف موفق شدند یک فورانگر گاما را شناسایی کنند که از نزدیکی یک سیاهچاله با جرم یک میلیون برابر جرم خورشید عبور کرده است.
شرایط تشکیل کرمچالهای که انسان بتواند از آن بگذرد، همچنان موضوع کاوش و پژوهش نظری است اما میدانیم که سیاهچاله وجود دارد، میدانیم که ماده عجیبغریب به اندازه اسمش عجیب و غریب نیست چون آن را در آزمایشگاه مشاهده کردهایم.
مقالهای که این تکنیک را توصیف میکند به تازگی از سوی نشریه The Astronomical پذیرفته شده و نسخه پیش چاپ آن نیز در پایگاه داده arXiv در دسترس است.
اگر گروهی از فضانوردان از داخل فضاپیمای خود سقوط دوست فضانورد خود را به درون سیاه چاله مشاهده کنند، هیچ وقت عبور او از افق رویدادنخواهند دید. از آنجایی که نور هیچ وقت نمیتواند از افق رویداد فرار کند او برای مدتی بسیار طولانی در آن نقطه دیده خواهد شد.
یک کارشناس نجوم گفت: تصاویر جدید "جیمز وب" این امکان را برای ما فراهم میکند تا کهکشانهای نخستین عالم در در زمان شکلگیریشان حدود 100 یا 200 و یا 300 میلیون سال از مهبانگ (بیگبنگ) (13.5 میلیارد سال پیش) را تصویربرداری کنیم.
تهران - ایرنا - پژوهشگران دانشگاهی در استرالیا در یک کار تحقیقی جهانی راهی برای تقویت حساسیت ردیابهای امواج گرانشی پیدا کردهاند که افقهای تازهای را برای مطالعه کیهان و بررسی ستارههای نوترونی می گشاید.
اخترشناسان موفق به تصویر برداری و گرفتن اولین عکس از سیاه چاله ها شدند
دانشمندان دانشگاه استنفورد از تلسکوپ گرانشی خبر دادهاند که این تلسکوپ میتواند 1000 برابر قدرتمندتر از فناوریهای فعلی از سیارات فراخورشیدی تصویربرداری کند.
یکی از ماموریتهایی که قرار است ناسا طی سالهای آینده انجام دهد ماموریت "نانسی گریس رومن"(Nancy Grace Roman) است. ماموریت رومن ناسا ممکن است به ما بگوید که آیا جهان در نهایت از هم خواهد پاشید یا خیر.