نیاز به یک انقلاب در سازوکارهای کشور داریم
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما به یک دگردیسی و انقلاب در سازوکارهای اداره کشور نیاز داریم و باید مدل حکمرانی کشور را اصلاح کنیم.
به گزارش مشرق، امیر حسین قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در برنامه بدون تعارف که امشب از شبکه دوم سیما پخش شد، درباره مسئولیت سنگین ریاست جمهوری، گفت: من بیست سال سابقه کار اجرایی دارم و سیزده سال است در مجلس حضور داشتهام. کسی که گمان کند این کار، کار آسانی است و به راحتی و بدون کمک مردم مشکلات را حل و فصل کند، مسئولیت را به خوبی نفهمیده است.
وی افزود: ما معتقدیم عوض کردن مدیران، مسئله را حل نمیکند، این که ظاهر افراد عوض شود حلال مشکلات نیست. مشکل سر این نیست که اصلاح طلب یا اصولگرا روی کار باشد. مسئله ما نهادی است و این نهاد در سطح برنامهها نیست بلکه درمورد رویکردها است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: ما به یک دگردیسی و انقلاب در سازوکارهای اداره کشور نیاز داریم و باید مدل حکمرانی کشور را اصلاح کنیم.
قاضی زاده هاشمی درباره برنامههای خود برای اداره کشور، افزود: ما برای همه مشکلات کشور یک نظام تحولی، برنامه ریزی کردهایم. برای همه معضلات طراحی راهبردی داریم و برای 19 موضوع کشور اقدام و پروژه در دست داریم.
وی افزود: فکر می کنم آماده ترین فرد حاضر در عرصه انتخابات کشور هستم. در مورد شخص خودم حرف نمیزنم و من یک نفر نیستم. من نماد و نماینده یک طرز تفکر هستم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: طراحی برنامههای ما مبتنی بر قانون اساسی و پایه آنها بر قانون، استوار است. من مرد قانون هستم، سیزده سال در مجلس بودهام و آمدهام تا قوانین خوبی که تصویب شده را اجرایی کنم.
قاضی زاده هاشمی درخصوص مسئولان قبلی که موفق به اجرای برنامهها و حل مشکلات نشدهاند، بیان کرد: این ناشی از ناتوانی و بیعرضگی افراد است. مردم باید به جای توجه به شعارها به باورها توجه کنند و ببینند فرد مورد نظر در مقامهایی که قرار گرفته بر اساس وظایف و اختیاراتی که داشته موفق شده به خوبی عمل کند یا خیر.
وی همچنین درباره مشکلات زندگی و معیشت مردم، گفت: من هم در همین جامعه زندگی میکنم، از همین بازار خرید میکنم و اینطور نبوده که خودم و خانوادهام در بستهای جدا از بقیه معیشت خود را بگذرانیم از این رو همه گرانیها را به خوبی لمس کردهایم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره اعتماد به شعارها و وعدههای مطرح شده، خاطرنشان کرد: اگر جای مردم بودم، دقت میکردم و به شعارها صرفا براساس آنچه گفته میشود توجه نمیکردم.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: مردم احساس خیانت میکنند و ناامید شدهاند، چون به شعارهایی که داده شده عمل نکردهاند. به همین علت است که با صندوق قهر کردهاند و برای رای دادن مردد هستند.
وی اضافه کرد: به عدهای گفتهاند مشکلاتی که متحمل شدهایم به خاطر رای و انتخاب شما است و گروه دیگری هم فکر میکنند چه رای بدهیم، چه رای ندهیم قرار نیست چیزی تغییر کند و مشکلات به صورت مزمن باقی میمانند.
وی درباره اعتماد مردم به شعارها و وعدههای خود، گفت: مردم به عقبه شعارها و برنامه ها نگاه کنند و به پیوستهای کارشناسی توجه کنند. ما نیامدهایم یک سری وعده بدهیم بلکه با وعدهها و مسیر رسیدن به آنها به عرصه آمدهایم و میخواهیم کارشناسان از جمله موافقین و مخالفین بگویند معایب برنامههای ما کجا بوده و آیا قابل اجرا هستند یا خیر.