چهارشنبه 8 اسفند 1403

نیروی انتظامی در حفاظت از اراضی کشاورزی اردبیل آمادگی دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نیروی انتظامی در حفاظت از اراضی کشاورزی اردبیل آمادگی دارد

اردبیل - ایرنا - فرمانده انتظامی استان اردبیل از آمادگی کامل نیروی انتظامی برای همکاری همه‌جانبه در حفاظت اراضی کشاورزی این استان خبرداد.

به گزارش ایرنا، سردار هوشنگ حسینی روز سه‌شنبه در نشست با مدیر امور اراضی و فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان گفت: ماموریت‌های امور اراضی مهم‌ترین جایگاه اداری در حفظ اراضی کشاورزی به عنوان بخش مهمی از منابع پایه کشور را دارد.

او با اشاره به رسالت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی که مهم‌ترین بستر و مهد تولید آن خاک زراعی بدون جایگزین است، افزود: تمام دستگاه‌های ذیربط باید با تشریک مساعی و صیانت و حفاظت از آنها برای جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز تلاش کنند.

وی گفت: با تشکیل یگان حفاظت امور اراضی در استان مقابله با اقدامات غیرقانونی در این حوزه آغاز شده و کارهای قابل تحسین دستگاه قضایی و تمامی دستگاه‌های ذیربط جلوگیری از تغییر کاربری غیرقانونی تشدید شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این نشست گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون گشت حفاظت اراضی در بازدیدهای میدانی 433 مورد با متخلفان هنگام تغییر کاربری غیرمجاز اخطار توقیف عملیات صادر کرده است.

خلیل نیکشاد افزود: در این مدت همچنین اراضی کشاورزی و باغی که بدون اخذ مجوز قانون تغییر کاربری غیر مجاز داده بودند به تعداد 67 مورد با اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری از دست متخلفان آزادسازی و اعاده به وضع قبل شد.

وی اظهارداشت: با تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوزهای قانونی از مراجع ذیصلاح برخورد قانونی شده و اجازه سودجویی به فرصت طلبان در از بین بردن اراضی کشاورزی داده نمی‌شود.

او از مردم خواست در صورت مشاهد تخریب اراضی کشاورزی و یا تغییر کاربری غیرمجاز مراتب را به سامانه 131 اطلاع دهند، ضابطین قضایی در کمترین زمان ممکن برخورد قانونی را با متخلفان انجام خواهند داد.

*س_برچسب‌ها_س*
نیروی انتظامی در حفاظت از اراضی کشاورزی اردبیل آمادگی دارد 2