هزار کلاس درس پس از زلزله کرمانشاه ساخته شد
تهران - ایرنا - رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از افزایش 100 درصدی کلاسهای تحویلی در دو سال گذشته و تحویل هزار کلاس درس پس از زلزله کرمانشاه خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، مهراله رخشانیمهر در بخش اول از سخنرانی خود در دومین روز از سیوچهارمین اجلاس سراسر روسا و مدیران آموزشوپرورش سراسر کشور که در سالن اجتماعات ساختمان شهید رجایی و از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، در میزگرد تخصصی تأمین منابع مالی و انسانی، توسعه و تجهیز مدارس، به ارائه گزارش در خصوص وضعیت مدارس و نوسازی آنها در سالهای اخیر پرداخت.
وی اظهار داشت: که اعتبار مصوب در سال 1399 نسبت به سال 1396 در حدود 476 درصد افزایش یافته است.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با تأکید بر این که اعداد و ارقام بهتنهایی کفایت نمیکند و مهمتر از آن کیفیت ساخت و استفاده از کلاس درس است، تصریح کرد: تعداد کلاسهای درس تحویلی در سال 1396، در حدود 7 هزار و 296 کلاس، در سال 1397 با رشد 31 درصدی 9 هزار و 534 کلاس، در سال 1398، 13 هزار و 777 کلاس درس و درنهایت در سال 1399، کلاسهای درس تحویل داده شده در حدود 14 هزار و 763 کلاس درس است که با توجه به این آمار میتوان گفت بهطور متوسط از نیمه دوم 96 تا نیمه اول سال جاری هرروز 31 کلاس درس در کشور تحویل داده شده است.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله در کشور گفت: یک نمونه از اقدامات انجام شده در سالهای اخیر در زلزله کرمانشاه است که اعتبار بازسازی فضاهای آسیبدیده آموزشوپرورش در این حادثه در حدود 55 درصد از محل کمک خیرین، 40 درصد از محل اعتبارات ملی و تنها 5 درصد از محل اعتبارات استانی است.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با یادآوری این که در مناطق زلزلهزده هرروز یک کلاس درس تحویل دادهایم، تصریح کرد: تا پایان 6 ماهه اول سال 1399، با مشارکت خیرین تعداد یک هزار و هشت کلاس درس در قالب 243 مدرسه در مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه بازسازی و به بهرهبرداری رسیده است.
رخشانیمهر افزود: در سیل فروردینماه 1398 مدارس سه استان لرستان، گلستان و خوزستان بهصورت جدی آسیب دید که با کمک خیرین در سازمان نوسازی توانستیم 100 درصد کلاسهای نیازمند به تعمیرات را بهطور اساسی یا جزئی در این استانها تعمیر کنیم. همچنین تعداد 67 مدرسه با 255 کلاس درس را تا پایان سال 1398 تخریب و بازسازی کردیم.
وی در خصوص استانداردسازی دستگاههای گرمایشی مدارس هم گفت: برای استانداردسازی سیستم گرمایشی در فضاهای آموزشی در سه مرحله عمل کردیم. در فاز اول تعداد 24 هزار کلاس درس دارای بخاری نفتی در مناطق دارای علمک گازی را تجهیز، در فاز دوم در مناطق فاقد علمک گاز تعداد 16 هزار کلاس درس را تجهیز کردیم که هنوز هم در این مرحله تعداد 7 هزار کلاس درس باقیمانده است و در مرحله سوم در کلاسهای دارای بخاری گازی و تعمیرات موتورخانهها که در حدود 100 هزار کلاس درس باقیمانده است.
به گزارش ایرنا، سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزشوپرورش سراسر کشور از صبح یازدهم شهریور آغاز شد و تا شامگاه چهارشنبه ادامه دارد.
سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزشوپرورش سراسر کشور بهصورت ویدئو کنفرانس، با سخنان رهبر معظم انقلاب و حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزشوپرورش، معاونین و مدیران کل وزارتخانه، مدیران کل استانها و روسای 760 منطقه آموزشی شروع شد، هدف از برگزاری آن تبادل افکار و تبیین سیاستها و مأموریتهای آموزشوپرورش در شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا در سال تحصیلی جدید است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*