هزینه 111 میلیاردی برای تبدیل باغات به فضای سبز عمومی
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: 111 میلیارد تومان برای تبدیل باغات به فضای سبز عمومی هزینه کردیم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: 111 میلیارد تومان برای تبدیل باغات به فضای سبز عمومی هزینه کردیم.
به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران امروز در جلسه علنی شورای شهر به ارائه گزارش عملکرد این معاونت پرداخت و گفت: در حوزه های مختلف اقدامات متعددی انجام شده که آنها را شرح خواهم داد.
وی با اشاره بر بحث فضای سبز گفت: 111 میلیارد تومان برای تبدیل باغات به فضای سبز عمومی هزینه کردیم. بحث آب پایدار نیز امر مهمی است که در برنامه مدیریت شهری بود که شامل کاشت گونه های مقاوم گیاهی و ممنوعیت کاشت چمن از جمله موارد در دستورکار بود. در بوستان های جدید الاحداث نیز دیگر چمن استفاده نمی شود.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه برای حفاظت بوستان پردیسان نیز تفاهمی با حفاظت محیط زیست انجام دادیم بیان کرد: برای آبیاری فضای سبز به 180 میلیون متر مکعب آب نیاز داریم که 33 میلیون از چاه ها است و در بحث ذخایر آب به 10 هزار و 600 متر مکعب رسیده ایم. از پساب نیز در حال حاضر 7 میلیون متر مکعب استفاده می کنیم.
یزدانی عنوان کرد: بیش از 80 شکایت برای چاه های غیر مجاز داشتیم که 131 حلقه چاه علمک برای استفاده شهرداری دارند. در بحث شناسنامه دار کردن باغات نیز 4 هزار قطعه انجام شده است. از 6 هزار ملک مشجر 3 هزار مورد بررسی و سیستماتیک کردن آن انجام شد. مرکز مانیتورینگ نیز اقدام خوب دیگری است که به زودی به بهره برداری می رسد.
وی ابراز داشت: در بحث آتش نشانی در خرداد 96 مصوبهای داشتیم و قرار شد شماره حساب جداگانه ای برای بحث تجهیز امکانات در نظر گرفته شود که انجام شد. در مجموع 145 ایستگاه نیاز داریم. 21 نردبان نیز خریداری کردیم و 647 میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است. یک مجموعه اقامتی راه اندازی کردیم و تمام نیروهای آتش نشانی سطح تهران در منطقه صالح آباد آموزش دیده اند.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: بحث پلاک ایمن نیز در حال تکمیل شدن و ارسال به شورا است. در بحث کرونا نیز در سازمان آتش نشانی و سازمان فضای سبز اقدامات خوبی انجام شد.
یزدانی با بیان اینکه در بحث سازمان میادین افزایش شبکه بازاری موجود و بحث پایانه عمده فروشی پروتئین فروشی ها ازجمله کارهای لازم الاجرا است، عنوان کرد: در حال حاضر سه مرکز عرضه دام داریم و 263 مرکز عرضه بازار داریم و 192 مورد تک بازاره، 32 مورد دو بازاره و دو محل نیز 4 بازاره است. در سازمان میادین، توسعه کمی بازارها، مناسب سازی، صرفه جویی در بازار خانوار، کرونا و غیره انجام شده است. در حال حاضر 12 بازار در حال ساخت داریم که تا دو ماه آینده تکمیل می شود. در بحث تخریب و نوسازی نیز 11 مورد را انجام دادیم. بازارچه تخصصی آبزیان جلال آل احمد و صادقیه نیز توسط بخش خصوصی در حال انجام است.
وی با اشاره بر سازمان بهشت زهرا نیز بیان کرد: در بحث سازمان بهشت زهرا نیز مجموعا 750 هکتار فضای کلی بهشت زهرا است. این مکان قطب فرهنگی تهران است و دارای پیکر بیش از 30 هزار شهید گرانقدر است. در تهران بین 55 تا 60 هزار نفر سالانه مرگ و میر داریم. در سال 99، 79 هزار فوتی داشتیم و میانگین افرادی که در بهشت زهرا خاک میشوند 60 درصد است. طی دو سال و نیم مطالعه درباره تعدد آرامستان ها نیز 11 نقطه شناسایی شد و 6 نقطه نهایی شد و در شورا نیز نهایی شد. در بحث آمبولانس های بهشت زهرا نیز 50 آمبولانس درون شهری 4 نفره گرفتیم. 16 دستگاه برای تا محل دفن تهیه کردیم و در مجموع در این زمینه رضایت بخشی وجود دارد.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران افزود: در سوله های بحران نیز پیش بینی های لازم برای مواقع بحرانی انجام شده و یک زمین هم در منطقه 15 در نظر گرفته شده است. یک ساختمان 6 هزار متر مربعی نیز برای مواقع بحران در حال ساخت است.
یزدانی عنوان کرد: در بحث آرامستان های تاریخی نیز عملیات اجرایی آرامستان دولاب و ابن بابویه نیز تمام شده است و 7 هزار فضای سبز در آنجا داریم. 70 جایگاه را به موتورلنس های آتش نشانی اختصاص دادیم. در تفاهم نامه با وزارت دفاع نیز بحث کمک رسانی در ارتفاعات را پیگیری کردیم.