هشدار انگلیس درباره تداوم جنگ در غزه / لمی: سلاح های انگلیسی در غزه استفاده نمی شود

وزیر خارجه انگلیس نسبت به تداوم جنگ در نوار غزه هشدار داد و اعلام کرد که در صورت عدم تحقق آتشبس، لندن احتمال اتخاذ اقدامات بیشتر علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری شرکای بینالمللی خود بررسی خواهد کرد.
روزنامه گاردین گزارش داد، لمی در گفت وگو با یک رادیوی محلی با بیان اینکه پایان دادن به جنگ در غزه در حیطه اختیارات انگلیس نیست، مدعی شد که از سلاحهای انگلیسی در این منطقه استفاده نمیشود.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا هنوز بیش از 300 مجوز فروش تسلیحات ساخته شده در انگلستان به رژیم صهیونیستی به قوت خود باقی است، گفت: فروش تسلیحاتی که ممکن است در غزه مورد استفاده قرار گیرد به حالت تعلیق درآمده است و انگلیس در نقض قوانین بشردوستانه با (رژیم) اسرائیل همدست نیست.
لمی همچنین با بیان اینکه از صحنههای تیراندازی به فلسطینیهای گرسنه که به دنبال غذا بودند، وحشتزده و منزجر شده است، تاکید کرد: ما به اعمال فشار و ترغیب (رژیم) اسرائیل برای پذیرش آتشبس در غزه ادامه خواهیم داد و باید با شرکای بینالمللی خود در این خصوص همکاری کنیم تا بیشترین تاثیر را داشته باشیم.
وی افزود: وقتی کودکان بیگناه برای دریافت غذا دست دراز میکنند و با گلوله کشته میشوند، انگلیس باید واکنش نشان دهد، چرا که این صحنهها منزجرکننده است.
به گزارش ایرنا، دفتر رسانهای دولت فلسطین در نوار غزه پیش تر در بیانیهای از جامعه بینالمللی، تمامی کشورهای جهان، سازمانهای بینالمللی و حقوق بشری و نهادهای سیاسی خواست تا با نظارت مستقیم و واقعی مسیرهای امن و دائمی برای انتقال غذا و دارو به نوار غزه را باز کنند و مانع هرگونه کارشکنی رژیم اشغالگر شوند.
در این بیانیه تأکید شده است که کمکهای انسانی باید از هرگونه بازی سیاسی و کنترل توسط اشغالگران یا عوامل همدست آنها آزاد شود.
دفتر رسانهای غزه همچنین محاصره این باریکه را جنایتی دستهجمعی علیه مردم غیرنظامی توصیف کرد و خواستار رفع فوری آن شد.
این نهاد خواستار فشار جهانی برای توقف نسلکشی، سیاستهای گرسنگی دادن و آوارهسازی در غزه شد و بر لزوم تحقیقات بینالمللی فوری درباره جنایت گرسنگی و محاکمه عاملان آن تأکید کرد.
همچنین آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز در بیانیهای اعلام کرد که در انبارهای ما از جمله در شهر العریش، غذای کافی برای ساکنان غزه به مدت بیش از سه ماه موجود است اما همچنان منتظر مجوز ورود هستیم.
آنروا افزود: درهای گذرگاهها را باز کنید و محاصره غزه را پایان دهید تا بتوانیم به وظیفه انسانی خود عمل کنیم و به نیازمندان از جمله یک میلیون کودک، کمک برسانیم.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورد.
در تاریخ 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سهشنبه 28 اسفند 1403 با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.