دوشنبه 6 اسفند 1403

هشدار درباره کتاب ویرجینیا وولف!

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
هشدار درباره کتاب ویرجینیا وولف!

ایسنا نوشت: پس از «ارنست همینگوی» این‌بار نوبت به «ویرجینیا وولف» رسید که چاپ جدید رمانش با هشدار جدی برای خوانندگان منتشر شود.

رمان «به سوی فانوس دریایی» اثر «ویرجینیا وولف» که در سال 1927 نوشته شده است در چاپ جدید به دلیل نگرانی در مورد نگرش به تصویر کشیده‌شده در کتاب 1927، با یک پیام هشدار در اختیار خوانندگان قرار می‌گیرد.

نسخه جدید رمان نیمه اتوبیوگرافی «به سوی فانوس دریایی» که داستان سفرهای خانواده رمزی به خانه تابستانی آن‌ها در جزیره اسکای اسکاتلند را روایت می‌کند، از سوی انتشارات وینتج با پیام سلب مسئولیت منتشر می‌شود که به خوانندگان آمریکایی درباره محتوای کتاب هشدار می‌دهد.

در پیام هشداری که در ابتدای کتاب چاپ شده، ناشر کتاب توضیح داده که تصمیم برای چاپ رمان به شکل اصلی آن «تأیید و بازنمایی زبان فرهنگی» استفاده‌شده در اثر «ویرجینیا وولف» نیست و نظرات بیان‌شده در رمان منعکس‌کننده نگرش‌های زمانه خود است.

هنوز مشخص نیست که کدام نگرش بیان‌شده در رمان «وولف» باعث تصمیم ناشر برای درج پیام سلب مسئولیت در ابتدای کتاب شده است.

پروفسور «مارک هوسی» از دانشگاه رایس در این‌باره به تلگراف گفت که مفهوم هشدار به خوانندگان در مورد توهین احتمالی در این رمان کاملاً مضحک است. این رمان به‌خاطر استفاده از تکنیک‌های ادبی مدرنیستی در به تصویر کشیدن خانواده رمزی در دوره منتهی به جنگ جهانی اول و بلافاصله پس از آن، به طور گسترده شناخته شده است.

این کتاب بر اساس تجربیات دوران کودکی خود وولف از بازدید از سنت آیوز و دیدن فانوس دریایی گادروی در نزدیکی آن است که رویدادهای رمان 1927 او در اطراف آن شکل گرفته است.

وولف که در سال 1882 در لندن به دنیا آمد، بین سال‌های 1915 تا 1941، پیش از مرگش بر اثر خودکشی در سن 59 سالگی، 9 رمان نوشت. او را به واسطه کاوش در مدرنیسم و روایت‌های فمینیستی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان عصر خودش می‌شناسیم. «وولف» منبع الهام نویسندگان نامدار دیگری همچون «مارگارت اتوود» و «گابریل گارسیا مارکز» بوده است.

انتشارات وینتج متعلق به غول انتشاراتی بریتانیایی - آمریکایی پنگوئن رندوم هاوس (Penguin Random House) است که سال گذشته نسخه جدیدی از شاهکار «ارنست همینگوی» با عنوان «خورشید نیز طلوع می کند» را با هشداری مشابه به خوانندگان درباره محتوای کتاب این نویسنده برنده جایزه نوبل در سال 1926 منتشر کرد.

«همینگوی» نیز مانند «وولف» مبتلا به افسردگی بود و سرانجام روز دوم جولای 1961 در خانه‌اش در «آیداهو» به زندگی خود پایان داد.

245245

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1785044