همگانی کردن امر تبلیغ دین یکی از نیازهای ضروری در عصر حاضر است
سنندج - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: همگانی کردن تبلیغ دینی و بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای جدید یکی از نیازهای ضروری در جامعه است.
حجت الاسلام احمد حاتمیان روز یکشنبه در نشست با رییس حوزه هنری استان برای تعریف فعالیتهای مشترک و انعقاد تفاهم نامه همکاری، اظهار داشت: امروز با ورود شیوههای نوین ارتباطی امر تبلیغ دین نیز تغییر پیدا کرده و به همین دلیل باید این مهم را بر اساس نیاز جامعه طراحی و اجرا کرد.
وی اضافه کرد: امروز ارتباط بین مردم با تغییرات و تحولاتی مهم همراه بوده و بر اساس این وضعیت نیاز است که در برنامه ریزی های مختلف از جمله امر تبلیغ دینی هم ما شاهد فعالیت ها و اقدامات بهتری باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: بدون شک برای تاثیرگذاری یک فعالیت از جمله امر تبلیغ، باید از زبان هنر استفاده کرد چرا که بهره مندی از زبان هنر باعث ماندگاری و تاثیرگذاری بیشتر می شود.
وی با اشاره به ظرفیت های هنری و فرهنگی در اختیار حوزه هنری استان کردستان، افزود: حوزه هنری در کردستان همواره منشا فعالیتهای تاثیرگذار در سطح استان بوده و به همین دلیل انتظار داریم که با تعریف فعالیتهای مشترک و هم افزایی بیشتر، شاهد برگزاری فعالیت ها و برنامه های خوبی باشیم.
حجت الاسلام حاتمیان بر امر تقویت مولفههای وحدت و همدلی بیشتر در استان کردستان تاکید کرد و افزود: حضرت محمد (ص) باید محور وحدت در کردستان باشد و برای توجه بیشتر به این مهم می توان از زبان هنر برای معرفی ویژگی های آخرین پیامبر الهی استفاده کرد. وی با اشاره به توجه به مسائل مرتبط با آسیب های اجتماعی و تولید محصولات فرهنگی و هنر با محوریت این مسئله، گفت: امروز تولید یک فیلم کوتاه با رعایت ویژگیهای هنری می تواند تاثیرگذاری بیشتر نسبت به سایر مسائل از این دست داشته باشد و به همین دلیل آمادگی برای همکاری در این بخش هم وجود دارد.
استفاده از ظرفیت نخبگان ماندگاری فعالیت فرهنگی را افزایش می دهد
رییس حوزه هنری استان کردستان هم در این نشست اظهار داشت: یکی از اولویت های طراحی و اجرای یک کار فرهنگی و هنری استفاده از ظرفیت نخبگان و افراد متخصص در این حوزه است.
امین مرادی اضافه کرد: وقتی که یک فعالیت و اقدام از جمله در بخش فرهنگ و هنر طراحی میشود، باید از متخصص آن حوزه استفاده کرد که اگر این مهم مورد توجه قرار گیرد میزان ماندگاری و تاثیرگذاری آن فعالیت افزایش پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به فعالیتها و برنامههای مختلف این حوزه طی سالهای گذشته، گفت: در حوزه هنری استان کردستان ضمن ارتباط و تعامل مناسب با جامعه مخاطب، همواره سعی کردیم برای اجرای فعالیت ها و برنامه های خود از افراد نخبه و کارآزموده استفاده کنیم و در این راستا بازخوردهای مثبتی هم دریافت شده است.
وی با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته در راستای تعریف فعالیت های مشترک بین حوزه هنری و اداره کل تبلیغات اسلامی در استان کردستان، یادآور شد: طی سال های اخیر ارتباط و همکاری نزدیکی بین این دو نهاد وجود داشته و در سایه این تعامل و همکاری، فعالیت های مشترک خوبی نیز اجرایی شده است.
رییس حوزه هنری کردستان به اولویت های اعلام شده در قالب تعریف فعالیت های مشترک در سال جاری اشاره کرد و گفت: تعالی زیست بوم استانها با استفاده از اشتراک نظر سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، استفاده از ظرفیت های هنری برای تبین اندیشه اسلام ناب محمدی (ص)، توجه بیشتر به هویت اندیشگانی حوزه هنری در فصل نویت حرکت، حرکت به سمت هویت باشگاهی و فراهم کردن زمینه رشد نیروی انسانی و توجه به حلقه های تولید، مصرف زنجیره تولیدات فرهنگی و هنری، مسئله توزیع و اقتصاد هنر از اولویت های اعلام شده برای تعریف این فعالیت های مشترک به شمار می رود.
مرادی افزود: ضرورت تدوین پیوست اجتماعی و فرهنگی با اولویت مساله رسانه برای فعالیت های مشترک و توجه ویه به تغییر زیست جامعه از دیگر اولویت های مدنظر در راستای تعریف این فعالیت های مشترک به شمار می رود.
وی گفت: با توجه به اولویت های اعلام شده و نظر به ظرفیتها و استعدادهای در اختیار حوزه هنری استان کردستان، آمادگی وجود دارد تا در زمینه های مختلف از جمله تهیه و تولید فیلم کوتاه، برگزاری مراسم های شب خاطره و انتشار کتب تاریخ شفاهی، حمایت از عرضه مجلدات جدید دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن کردستان فعالیت های مشترکی تعریف شود.
وی با بیان اینکه یکی از سرمایههای اصلی حوزه هنری کردستان همراهی و اعتماد جامعه فرهنگ و هنر این استان است، اظهار داشت: ما در کنار ظرفیت های سخت افزاری در اختیار، شاهد همراهی و اعتماد ویژه اصحاب فرهنگ و هنر هستیم و این همراهی زمینه را برای تولید و عرضه محصولات مختلف فرهنگی را فراهم می کند.
*س_برچسبها_س*