جمعه 9 آذر 1403

هیچ بن بستی برای حل مشکلات کشور وجود ندارد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
هیچ بن بستی برای حل مشکلات کشور وجود ندارد

نماینده مردم اردبیل در مجلس گفت: مشکلات کشور با وجود ظرفیت‌های متنوع خدادادی و با حضور جوانانی پرانگیزه و متخصص قطعاً قابل حل است و هیچ بن‌بستی وجود ندارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس گفت: مشکلات کشور با وجود ظرفیت‌های متنوع خدادادی و با حضور جوانانی پرانگیزه و متخصص قطعاً قابل حل است و هیچ بن‌بستی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد در جلسه علنی امروز (سه شنبه 17 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: جمهوری اسلامی ایران که تا به امروز به رغم همه فشارهای بین المللی و جفای جفاکاران داخلی، با عنایت به الطاف الهی و توجهات حضرت ولیعصر (عج) و رهبری شایسته و صبورانه مقام معظم رهبری، به یکی از حساس‌ترین مراحل تاریخی خود در تعالی به قدرت و شایستگی در عرصه نظام بین‌الملل رسیده؛ برای برداشتن گام نهایی نیاز به پوست اندازیِ ساختاری و شهامت بازگشت به مسیر اصلی و اولیه انقلاب در برخی بخش‌ها دارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: طبیعی است که پافشاری در این مسیر، موانعی داشته و دارد. جریان‌های غرب‌گرا، واپسگرا، متحجر و محافظه کار، جریان‌های سیاسی وابسته به شرق و غرب و جریان‌های وابسته به اسلام جعلی، تکنوکرات‌ها، پشیمان‌ها و افسردگانِ سیاسی در این سال‌ها تلاش کردند با دمیدن بر اشرافی گری، ویژه خواری، ترویج ایده‌های لیبرالیستی در اقتصاد و فرهنگ، خصوصی‌سازی بی ضابطه، پولی کردن آموزش و پرورش، استحاله فرهنگی، وادادگی سیاسی، خمودگی و خستگی در مدیریت، چشم دوختن به اراده چند کشور خارجی و ده‌ها بلیه دیگر، حرکت نظام اسلامی را مختل یا منحرف کنند.

نیکزاد با تاکید بر استقرار مجلس انقلابی و روی کار آمدن دولت مردمی، گفت: پس از هشت سال رخوت و سستی در امور داخلی و سیاست خارجی، مسیری متفاوت برای بازگشت به آرمان‌های اصیل و انقلابی نظام اسلامی را برای کشور گشود و برای تداوم این مسیر هم نیاز به مراقبت داریم و هم نیازمند سرعت و شتاب در حرکت، و دقت و جامعیت در طراحی هستیم.

وی اظهار داشت: تحول در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سبک زندگی و الگوهای حکمرانی، پس از آواربرداری از ویرانی‌های ناشی از کم کاری و معطل گذاشتن ظرفیت‌های داخلی، نیازمند جراحی‌های بزرگ و ایجاد تحول‌های ساختاری در حوزه بانک، تأمین مالی، سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، تسهیل تجارت، عدالت گستری در توزیع امکانات و اعتبارات، تحول فرهنگی و بازسازی ساختار اجتماعی کشور و ده‌ها محور موضوعی مهم است و بغرنج‌ترین مشکلات امروز، معیشت، گرانی و مسکن است. این مشکلات، با وجود ظرفیت‌های متنوع خدادادی در کشور، با حضور جوانانی پرانگیزه و متخصص، و بهره مندی از حضور رهبری حکیم و فرهیخته قطعاً قابل حل است و هیچ بن‌بستی در کشور وجود ندارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس گفت: حرکت در مسیر تحول که ابعاد آن در سخنرانی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) مورد تاکید قرار گرفت، نیازمند توجه به چند نکته است؛ نخست اینکه بسترهای تحول خواهی به هیچ وجه به معنی تغییر در شعارهای اصیل انقلاب اسلامی نیست و باید آرمانهای اصیل مصرح در قانون اساسی و بیانات امامین انقلاب، با صدای رسا و بدون رودربایستی فریاد زده شود. نکته بودم تحول بایستی در محور اخلاق حکمرانی، ناظر به بازگشت به ارزش‌های حکمرانی اسلامی و روحیه غالب در کارگزاران دهه 60 باشد. تاکید بر روحیه مردمی، ساده زیستی، گشاده رویی، پاکدستی، فسادستیزی و مبارزه با اشرافی گری از جمله شاخصه‌های تحول در این محور است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اظهار داشت: سوم اینکه این تحول، نیازمندِ اصلاحِ فرایندها و سازوکارهای معیوب در ساختار اداری کشور است. تحول اداری به ویژه در زمینه افزایش رضایتمندی مردم، مبارزه با غولِ هفت سرِ بروکراسی و دیوانسالاری، شایسته سالاری، جوانگرایی و نخبه گرایی در انتصاب‌ها و ایجاد هماهنگی بین ارکان مختلف دولت، ایجاد تحول ساختاری در نظام اقتصادی کشور، تسهیل کسب و کار و تجارت، گره گشایی از سرمایه گذاری سالم در کشور، حمایت از تولید، اصلاح ساختار تأمین مالی طرح‌های عمرانی و تولیدی کشور، اصلاح در نظام بانکی کشور، ایجاد چرخش در نظام‌های فرهنگی کشور با توجه به حلقه‌های میانی، حمایت و میدان گشایی برای گروه‌های مردمی، مساجد و مراکز اصیل فرهنگ و هنر انقلابی، هم افزایی و مهندسی دستگاه‌های متعدد فرهنگی، از جمله‌ی مهمترینِ تحولهاست. این محورهای تحولی، نیازمند تصمیم‌های بزرگ است و با تصمیم‌های مَقطعی و مسکن‌هایی که فقط درد را پنهان می‌کنند، نمی‌توان تحول را رقم زد.